ostalo

USPJEŠNO ZAVRŠENA POTRAGA ZA PSIMA: Lovačka trojka Don, Mak i Gal su doma!


Oglasi

SEVERIN NA KUPI – Don, Mak i Gal, vratili su se kući. Kako nam javljaju vlasnici  Don, Mak i Gal, njihova lovačka trojka koja je nestala jučer na području Severina na Kupi sada je doma na sigurnom.

Sami su se vratili, kažu vlasnici kojima je malo sve to čudno jer su svu šumu prešli i svuda ih tražili no nigdje im nije bilo traga a sada su se samo stvorili i to suhi. Malo je sve čudno ali bitno je da su došli i da su doma, pišu nam vlasnici lovačke trojke, sada sretni jer je potraga brzo i uspješno završena.

Nakon što smo jutros objavili obavijest tužnih i zabrinutih vlasnika o nestanku njihovih pasa i apelu da se i čitatelji Gorskih novosti uključe u potragu za njima akcija je za nekoliko sati uspješno završena. Mnogi naši čitatelji i pratitelji na društvenoj mreži vrlo brzo podijelili su vijest o njihovom nestanku i tako se uključili u potragu. Gdje su bili, jesu li s kim bili jer iako je sve pod snijegom oni su se vratili doma suhi, više nije važno, bitno je kako kažu vlasnici da su se peseki vratili živi i zdravi.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Amanda Jardas Muhar

%d blogeri kao ovaj: