sport i školstvo vijesti

NA POJEDINAČNOM PRVNESTVU HRVATSKE U KUGLANJU: Grgurić-Pajnić osvojila srebrnu medalju


Za KK Ravnogorac, iz Ravne Gore, to mi je druga osvojena medalja, na takvom prvenstvu, koja mene osobno i višestruko raduje

Oglasi

DELNICE – Slavica Grgurić Pajnić, poznata delnička sportašica uz izvrsne sportske rezultate u veteranskoj atletici uspješna je i u kuglanju. Nizu svojih sjajnih medalja u atletici dodala je ovu subotu na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske za veterane i veteranke u kuglanju gdje je kod veteranki 60+ osvojila drugo mjesto.

I dok atletiku trenira u riječkom klubu Kvarner na natjecanju u kuglanju nastupila je ispred ravnogorskog kluba KK Ravnogorac.

– U svojoj veteranskoj kuglačkoj karijeri nastupala sam nekoliko puta i to uspješno. Za KK Ravnogorac, iz Ravne Gore, to mi je druga osvojena medalja, na takvom prvenstvu , koja mene osobno i višestruko raduje. Zbog stalnih preporuka za kretanjem u našim godinama, sigurno sam dobar primjer tome, a sportski gledano pogotovo. Sportaše vesele priznanja i nagrade koje samo pokazuju da niti jedan sportski korak u životu, nije bio uzaludan, kazala je Grgurić Pajnić po povratku s prvenstva održanog na kuglani SRC Vijuš u Slavonskom Brodu ističući da je svoje srebro izborila između bolje Kate Matanić iz ŽKK Obrtnik, Slavonski Brod koja je osvojila prvo mjesto a treća je bila Ankica Keč ŽKK  Novska.

Slavica Grgurić Pajnić, KK Ravnogorac, Ravna Gora, Kata Matanić ŽKK Obrtnik , Slavonski Brod, Ankica Keč, ŽKK Novska, Novska.

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Slavica Grgurić Pajnić

%d blogeri kao ovaj: