gospodarstvo vijesti

PROJEKT CRVENI KRIŽ U PLAVOM OKVIRU : Uspješnom ekološkom akcijom Crvenog križa i volontera iz okoliša izvučeno tonu otpada


Partneri projekta i sudionici akcije bili su mladi volonteri udruge Mačarados, KTD Čabar d.o.o. te nekolicina građana.

Oglasi

ČABAR – Čak tonu otpada izvukli su čabarski volonteri i očistili okoliš jarka u Žikovcima u Tršću. Tu uspješnu ekološku akciju organiziralo je Gradsko društvo Crvenog križa Čabar, u sklopu provedbe projekta „Crveni križ u plavom okviru“,  Hrvatskog Crvenog križa.

Kako javljaju iz CK Čabar, partneri projekta i sudionici akcije bili su mladi volonteri udruge Mačarados, KTD Čabar d.o.o. te nekolicina građana.

– U tri sata, koliko je trajala akcija čišćenja, volonteri su prikupili tonu otpada a KTD Čabar ga o svom trošku zbrinuo, ističu u CK Čabar te upućuju zahvalu svim sudionicima i mladim volonterima udruge Mačarados na odazivu te Komunalnom trgovačkom društvu, Čabar što su dali podršku toj ekološkoj akciji.

Nakon čišćenja organizator se pobrinuo za okrjepu sudionika uspješne akcije kojom je na taj način na području Čabra obilježen i Dan planeta Zemlje te skrenuta pozornost na važnost očuvanja okoliša i pametnog zbrinjavanja otpada.

 

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Gradsko društvo Crvenog križa, Čabar

%d blogeri kao ovaj: