Primorsko goranska županija vijesti

ŽUPANIJSKA SREDSTVA ZA OBNOVU : Gotovo 62 tisuće eura uloženo u sportske i kulturne objekte


Suradnja vijećnika SDSS-a u županijskoj Skupštini, Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog i Primorsko goranske županije u cilju podizanja standarda i kvalitete infrastrukture na području Moravica i Gomirja.

Oglasi

VRBOVSKO – Za obnovu sportskih i kulturnih objekata na području Grada Vrbovsko, Županija je u proteklom razdoblju uložila gotovo 62 tisuće eura. Županijskim sredstvima tako je uređena svlačionica Nogometnog kluba Gomirje s iznosom od 20 tisuća eura, za obnovu stolarije na Domu kulture u Moravicama osigurano je 33 tisuće eura a za stolariju na staroj školi u Moravicama 9 tisuća eura.

Kako javaljaju iz Županije, obnovljene objekte jučer je obišao zamjenik župana Petar Mamula a u pratnji su mu bili zamjenik gradonačelnika Vrbovskog Đorđe Busić, županijski vijećnik Dejan Jakšić i predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog Milan Vukelić.

Tom je prilikom istaknuto da se suradnjom vijećnika SDSS-a u županijskoj Skupštini, Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog i Primorsko goranske županije, podiže standard i kvaliteta infrastrukture na području Moravica i Gomirja, koja je nužna za održivost obnovljenih objekata kao i za što bolje funkcioniranje udruga koje djeluju u tim prostorima. Također je istaknuta potreba da se dobra suradnja nastavi i u budućnosti putem dodatnih ulaganja koja će podići kvalitetu života i rada u zajednici.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : pgz.hr

%d blogeri kao ovaj: