Primorsko goranska županija vijesti

VELIKA ZDRUŽENA VJEŽBA OPERATIVNIH SNAGA PGŽ: Pokazali zajedničko postupanje te stečena znanja i vještine pružanja prve pomoći u slučaju nesreća


Oglasi

BROD MORAVICE – Danas su sve operativne snage civilne zaštite Primorsko-goranske županije demonstrirale svu svoju spremnost u pružanju prve pomoći i združenost u slučaju prirodnih i drugih nesreća.

Ta velika pokazna vježba održana je u Brod Moravicama u organiziraciji Društva Crvenog križa PGŽ, Općine Brod Moravice i Primorsko-goranske županije a s ciljem provjere zajedničkog postupanja te stečenih znanja i vještina pružanja prve pomoći u slučaju nesreća.

Sudionici vježbe bili su Specijalističke postrojbe Civilne zaštite PGŽ, PU Primorsko-goranska, DVD Brod Moravice, HGSS Delnice i interventni tim Društva Crvenog križa PGŽ.

U vježbi su sudionici bili podijeljeni u timove koji su, uz stručni nadzor djelatnika HMP Primorsko-goranske županije uspješno prošli pet radilišta sa različitim scenarijima nesreća.

Kao volonteri u vježbu su se uključili i članovi GDCK Delnice i Kluba mladih CK Delnice koji su pomogli u pripremi i edukaciji tima DVD-a Brod Moravice.

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Facebook/DVD Brod Moravice, Crveni križ Vrbovsko, Klub mladih CK Delnice

%d blogeri kao ovaj: