Grad Vrbovsko vijesti

PRIJAVI SE I SUDJELUJU : Krenule pripreme za tradicionalnu turističku manifestaciju Super dani vani u izletištu Kamačnik

Pogledajte što vas sve očekuje ove godine


Oglasi

VRBOVSKO – Već su krenule pripreme za ovogodišnju tradicionalnu turističku manifestaciju Super dani vani u izletištu Kamačnik.

Primaju se prijave za sudjelovanje u natjecanju Lovačkog kotlića, Zalenog mikrofona i Kamačnik danca te pohodu na Bijelu kosu, a što vas očekuje ove godine pogledajte u nastavku teksta.

SUPER DANI VANI U IZLETIŠTU KAMAČNIK

30.05. LOVAČKI KOTLIĆ

01.06. ZELENI MIKROFON & KAMAČNIK DANCE

01.06. PLANINARSKI POHOD NA BIJELU KOSU (1289 m)

Dragi natjecatelji, posjetioci...

I ovu godinu u vrijeme blagdana Tijelova dužit ćemo se u izletištu Kamačnik…

30.05.2024. – NATJECANJE U SPRAVLJANJU LOVAČKOG KOTLIĆA

Prvi manifestacije Super dani vani rezerviran je za natjecanje u spravljanju LOVAČKOG KOTLIĆA . Očekuje vas mnogo dobre zabave, glazba uživo, domaći specijaliteti, šetnja jednim od najljepših hrvatskih kanjona i druženje s poznatim televizijskim kuharom Tomislavom Špičekom.

Prijavite ekipu putem obrasca https://visitvrbovsko.hr/obrazac-prijave-ekipa-za…/ dostupnog na web stranici: www.visitvrbovsko.hr ili www.vrbovsko.hr , gdje ćete pronaći više informacija o natjecanju u spravljanju LOVAČKOG KOTLIĆA te uplati kotizacije .

01. 06. 2024. – ZELENI MIKROFON & KAMAČNIK DANCE

Pozivamo sve zainteresirane od 5-16 godina koji žele pokazati svoj talent , pritom se dobro zabaviti i osvojiti vrijedne novčane nagrade, da se prijave na natjecanje u pjevanju i plesu „ZELENI MIKROFON & KAMAČNIK DANCE“. I ove godine svim natjecateljima osiguravamo besplatan obrok i diplome za sudjelovanje, te mogućnost boravka u kreativnim radionicama.

Svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca https://visitvrbovsko.hr/obrazac-prijave-za-natjecanje-u…/ na web stranici www.visitvrbovsko.hr ili www.vrbovsko.hr, gdje ćete pronaći više informacija o natjecanju. Kotizacija za sudjelovanje se ne plaća.

01.06. 2024. -PLANINARSKI POHOD NA BIJELU KOSU (1289 m)

Ljubitelje planinarenja i osvajanja vrhova pozivamo da nam se priključe u usponu na Bijelu kosu. Početak pohoda započinje u 9,00 sati registracijom sudionika i pićem dobrodošlice u izletištu Kamačnik. Staza započinje ulaskom u kanjon Kamačnik i duga je cca 11 km za što je potrebno 7 sati hoda. Prvi dio staze vodi kroz Kamačnik, a uspon na Bijelu kosu započinje skretanjem na planinarsku stazu neposredno prije zadnjeg mostića. Šumskom stazom i ponekom dionicom makadama dolazimo na vrh koji je označen ugrađenim tuljkom u stijeni s istaknutom KT, a pored njega u kamenu se nalazi i planinarski žig, koji je prava poslastica za sve planinare. S vrha se pružaju vidici na sjever i sjeverozapad, a posebno je lijep vidik na Grad Vrbovsko. Kao i svako planinarenje nakon napornog ali nadasve ugodnog pješačenja nagradit ćemo se ručkom i druženjem.

Organizator pohoda PD „Rudač“ Moravice – kontakt za informacije i prijave: Gordana Vučinić – 091 5475 852.

Prijava za izlaganje autohtonih proizvoda ovdje

#Superdanivani

PLAĆENI OGLAS