kultura i zabava

UDRUGA ŽENA MORAVICE – Nova predsjednica Nevenka Mraković


Nova predsjednica Nevenka Mraković
Nova predsjednica Nevenka Mraković (stoji)

MORAVICE – U iduće dvije godine mandata Udrugu žena Moravice voditi će novoizabrana predsjednica Nevenka Mraković. Njen izbor jednoglasno su potvrdile prisutne članice udruge koja okuplja žene s područja Moravica na svojoj redovnoj izbornoj skupštini na čemu im se Mraković zahvalila te istaknula da se nada da će i dalje nastaviti biti aktivne te Udrugu ojačati sa novim i mladim snagama.

Zahvala Bogdanki Vučković

Novoizabrana Mraković je predsjedničku funkciju preuzela po isteku mandata dosadašnje čelnice i inicijatorice osnivanja Udruge Bogdanke Vučković kojoj je tom prilikom upućena i zahvala na velikom uloženom trudu u dosadašnjem radu te prvim koracima u počecima formiranja Udruge i okupljanja žena s područja Moravica. Uz Mraković u Upravni odbor Udruge izabrane su i Mirjana Rački kao dopredsjednica zatim Đurđica Dević tajnica, Jelena Vučinić blagajnica i Melanija Pjevac.

Rezime rada u proteklom dvogodišnjem razdoblju

Uz izbor, redovna godišnja skupština bila je prilika i za rezime rada u proteklom dvogodišnjem razdoblju. Tako je u svom osvrtu tajnica Udruge Dević istaknula da su ostvarile dobre rezultate prvenstveno na afirmaciji žena i njihovom uključivanju u zajedničke aktivnosti te očuvanju tradicije kroz rad folklorne i kreativne sekcije. Posebno smo ponosni na naše akcije Od srca našim bakama koje obilježavamo za Dan žena te darivanje djece moravičkog dječjeg vrtića za Svetog Nikolu kazala je Dević ističući da se Udruga uvjek rado odazove na sve priredbe i manifestacije na kojima se uspješno prezentira zahvalivši prijateljskim udrugama, TZGV i Gradu Vrbovskom na potpori i dobroj suradnji koji im pomažu u njihovom radu.

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

%d blogeri kao ovaj: