kultura i zabava

ZLATNI MLADENCI: Pola stoljeća braka Pauline i Željka Hiblera


Zlatni mladenci Paulina i Željko Hibler
Zlatni mladenci Paulina i Željko Hibler

 

JABLAN – Okruženi svojim najmilijima, djecom, unicima, praunicima, rodbinom i prijateljima Paulina i Željko Hibler proslavili su svojih dugih 50 godina braka. Za njihovu zlatnu godišnjicu braka obitelj im je priredila pravo malo svadbeno slavlje na kojem su se prisjetili onog 19. kolovoza 1961. godine kada su si rekli da i zavjetovali se na vjernost i ljubav koji su ih vezali i zahvaljujući čemu su opstali svih proteklih 50 godina.

Bila je u tih pola stoljeća svakojakih dana i lijepih i ružnih te sretnih i teških no sve smo ih zajednički pregrmili, pričaju nam Paulina i Željko. Ako smo se i pravdali, dan dva nakon toga nismo govorili a onda novi dan i sve ispočetka. Nikada nismo bježali jedno od drugoga, niti od problema, ističu zlatni mladenci Hibleri savjetujući to kako svojima tako i svim mlađim generacijama koji se danas zbog jedne krive riječi okrenu jedno od drugoga.

Tolerancija i ljubav te slaganje i podrška jedno drugome garancija su dugovječnog braka kojeg sretnim i ispunjenim čine djeca, unuci i praunici, kažu Hibler čijih pedeset godina zajedničkog života sretnim čine dvoje djece, pet unuka i tri praunuka. Svečani događaj zlatnog pira bila je svadbena torta koju su ponovno nakon pedeset godina zajednički izrezali zlatni mladenci Paulina i Željko sretni jer su skupa i okruženi najmilijima.

 

Zlatni mladenci sa članovima obitelji koja im je priredila proslavu
Zlatni mladenci sa članovima obitelji koja im je priredila proslavu

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Nensi Tatar

 

Poštovani čitatelji, slavite li i Vi godišnjicu braka, mature, osnovne škole ili rođendan, krstitke, pričest ili želite uputiti zahvalu nazovite marketing Gorskih novosti na 099 7516 214 i budite dio rubrike Godišnjice, čestitke, zahvale i pozdravi

%d blogeri kao ovaj: