politika

VRBOVŠČANSKI A-HSP OGORČEN POTPISIVANJEM PRISTUPNOG UGOVORA S EU – Potpis je plod je dugotrajne i fanatične nakane upokojenja Države Hrvatske


Mladen Šepić Barba
Mladen Šepić Barba

VRBOVSKO – Autohtona Hrvatska stranka prava A-HSP, današnje potpisivanje pristupnog ugovora s Europskom unijom smatra činom veleizdaje jer, kako je istaknuo u svom reagiranju predsjednik vrbovščanskog A-HSP-a Mladen Šepić, nitko nema pravo a i protuustavno je potpisivati bilo kakav prijenos suvereniteta Države Hrvatske i time derogirati prirodno i Božje pravo Hrvata na upravljanje vlastitom Domovinom.

Pred sudom povijesti nema olakotnih okolnosti

Šepić je na današnje potipisivanje pristupnog ugovora povukao poveznicu sa kasnom jeseni davne 1918. godine kada je, kaže, skupina hrvatskih gusaka pod egidom Jugoslavenskog odbora uletila u gustu maglu ponad Beograda, istrgnula svaka svoje pero i potpisala tzv. prisajedinjenje a u kasnu jesen 2011. dvije „guske“ spremaju se učiniti nešto još pogubnije za opstanak Hrvata. Dok se prvoj skupini ponešto od ondašnje katastrofalne zablude i može oprostiti poradi konsternacije i konfuzije nastale u sam završetak Prvog svjetskog rata i naglog pucanja austrougarskih okova, ova druga, suvremena, skupina neće imati pred sudom povijesti olakotnih okolnosti jer to što su učinili plod je dugotrajne i fanatične nakane upokojenja Države Hrvatske, ističe Šepić te dodaje da ona prijašnja skupina „gusaka“ nije imala politički legitimitet već je bila proizvod ratnog kaosa dok ovovremene“guske“ legitimitet imaju ali ga ovom svojom nakanom daleko prekoračuju. Stoga je to što čine, ističe Šepić, akt veleizdaje.

Hipnotiziranje situacijom svršenog čina

Svjedoci smo priglupe, iritantne kampanje u svim oblicima javne komunikacije, kampanje koja „prisajedinjenje“ EU promovira kao gotov čin. Cijelo se vrijeme sustavno izbjegavaju riječi ako, kad, u slučaju da…..i na verbalnoj se razini Hrvate u gebelsovskoj maniri sustavno hipnotizira situacijom „svršenog čina“. Uporno se sugerira kako je to gotova stvar i kako je referendum tu samo – pro forma, sustavno se guši i onemogućava svaki glas protimbe i razuma a puk se zaglupljuje imbecilnim porukama kako ćemo, primjerice, dvadeset godina neovisnosti upravo najčasnije proslaviti potpisivanjem i pristajanjem na novu zavisnost te da u Europskoj uniji koja gotovo svakodnevno „gori“ u protestima obespravljenih i siromašnih teče med i mlijeko, ističu u A-HSP-u posebno prozivajući datum referenduma, koji je daleko iza a ne ispred sramotnog čina potpisivanja.

Referendum prekasna  dopusnica ili zabrana

Da izabrana vlast imalo poštuje svoj narod, smatra Šepić, taj se je referendum trebao održati daleko prije i samog započinjanja pristupnih pregovora i trebao je, zapravo biti ili dopusnica ili zabrana takve činidbe i tek bi u tom slučaju sve to skupa imalo obilježja demokracije a ovako je to, ističe on, – demonkracija. Stoga, poručio je Šepić u ime svoje stranke – Hrvati i svi oni kojima je Hrvatska domovina, ne dopustimo da taj sramotni, veleizdajnički ćin bude uvertira rekvijema „Hrvatska“ te da nam oni kojima je odavno oslabilo i popustilo korijenje tumače „nacionalni interes“.

Cijeli proglas vrbovščanskog A-HSP-a na potpisivanje pristupnog ugovora sa EU pročitajte na https://gorskenovosti.wordpress.com/bijele-glave-u-magli/

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Gorske novosti, arhiva

%d blogeri kao ovaj: