TISUĆU HNS-OVACA PROSLAVILO PRVI MAJ U GORSKOM KOTARU I PORUČILO: HDZ-ovim ostavljenim nevoljama bliži se kraj


 

 

FUŽINE – Oko tisuću HNS-ovaca iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije jučer je u Fužinama ispred špilje Vrelo uz jezero Bajer, proslavilo Međunarodni praznik rada. Tradicionalno je to okupljanje Sjevernojadranskog Regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata na Dan rada.

 

 

Brojni poznati HNS-ovci

 

 

U goranskoj prirodi i druženju s kolegama članovima podružnica te regije uživali su i Nada Turina Đurić regionalna čelnica i saborska zastupnica, predsjednik saborskog kluba zastupnika HNS-a Jozo Radoš te potpredsjednica HNS-a i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić. Uz njih proslavi su nazočili i pomoćnik ministrice Pusić, Hrvoje Marušić, pomoćnik prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Vedran Kružić te bivši saborski zastupnik Miljenko Dorić.

 

 

 

HDZ-ovim ostavljenim nevoljama bliži se kraj

 

 

Ministrica Pusić tom prilikom okupljenima je kazala kako je svjesna trenutne situacije u kojoj se nalazi država, međutim i da je uvjerena kako se nevoljama koje je iza sebe ostavila HDZ-ova Vlada bliži kraj.

 

 

Jurišamo na načelničko mjesto u Fužinama

 

 

Nada Turina Đurić osvrnula se na lokalnu politička zbivanja najavljujući da će u zapostavljenim a resursima bogatim Fužinama HNS-ova podružnica na sljedećim lokalnim izborima imati svoga kandidata za načelnika koji će, istaknula je, uz pomoć ministarstava i nas iz Sabora i osvojiti izvršnu vlast.

 

 

Fužine – primjer pobjede Kukuriku koalicije

 

 

Na svom tradicionalnom okupljanju HNS-ovci su se prisjetili i pobjede Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima ističući kao primjer podružnicu u Fužinama koja je ostvarila najbolji izborni rezultat u VII. izbornoj jedinici za što je predsjednik kluba zastupnika HNS-a Radoš lokalnoj čelnici Davorki Čebuhar uručio i prigodni poklon.

 

Druženje HNS-ovaca koje je potrajalo do kasnih poslijepodnevnih sati glazbom je ispunila tamburaška sekcija „Zrinski“ Etnografske udruge „Sv. Juraj“ iz Liča.

 

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Iva Božić, Regionalna glasnogovornica HNS-aKategorije:politika

Oznake:, , , ,

0 replies

  1. Neznam otkuda Vam informacije za ovaj članak? bio sam jučer u Fužinama i bilo je stotinjak ljudi HNS-a na skupu a ne tisuću, osim ako ne brojite sve dnevne posjetitelje fužinarskog kraja uključujući i mene politički neovisnog???

  2. malo se uveličava,čuj,popularnost tehnomenađerske strančice drastično pada…

  3. Sudeci po fotografijama uglavnom mladji clanovi stranke.Za koju god zahvaljujuci ovakvim klimatskim promjenama i stranka u ropotarnici povjesti.

  4. Da doista nije nas bilo toliko :))), očito se desio error pri upisu brojke:((, no činjenica jest da nas je bilo i da smo se zabavili, popričali…. Lokalno popularnost nam raste, a to nam je i bitno što govori značajan porast članova u samo nekoliko mjeseci :)))))).

    • error??? lagali ste nam tako i za Plan 21, radnike otpuštate policijom, digli ste cijene struje, plina, goriva!!! To laganje vam je vidim postalo normalno…

  5. popularnost vam lokalno raste!!!šta sa 5 članova ste došli na 8?

  6. ima vas tako puno da vas može radoš sve povesti u europarlament,kao promatrače…

%d blogeri kao ovaj: