ostalo

GORSKIM NA POSAO: Traži se 25 radnika u Ogulinu i Gorskom kotaru


 

 

OGULIN/GORSKI KOTAR – Ovaj tjedan Burza rada Hrvatskog zavoda za zapošljavanje doživjela je blagi oporavak. Dok se prošli tjedan u ogulinskom kraju i Gorskom kotaru tražilo 22 radnika danas je otvoreno 25 radnih mjesta.

 

15 radnih mjesta u ogulinskom kraju…

 

U Ogulinu Grad Ogulin traži diplomiranog ekonomista, udruga za unapređenje kvalitete života Victoria 7 pomoćnih radnika, Opća bolnica 2 prvostupnika ili magistra ekonomije, Državna geodetska uprava stručnog referenta za geodeziju, Kvarner Vienna Insurance Group d.d. 5 zastupnika osiguranja.

 

… i 10 u Gorskom kotaru

 

U Vrbovskom glazbena škola traži nastavnika flaute, Kupjaku DAF d.o.o., 2 stolara i pilanskog radnika, a u Delnicama Dom za starije i nemoćne Domska vila Vinka traži medicinsku sestru. U Lokvama ugostiteljski obrt Gorica traži konobara dok u Gerovu Finvest Corp d.d. traži stručnjaka zaštite okoliša, referenta za knjigovodstvo  2 drvoprerađivačka radnika.

 

Nova ponuda radnih mjesta već za tjedan dana

 

Za sva radna mjesta mogu konkurirati muške i ženske osobe a više detalja kao i rokove za prijavu potražite na internet stranicama Zavoda za zapošljavanje. Pratite nas i dalje – već za tjedan dana donosimo novu ponudu radnih mjesta u Gorskom kotaru i ogulinskom kraju.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, ilustracija

%d blogeri kao ovaj: