sport i školstvo

U EKSKLUZIVNOM DRUŠTVU U KANADSKOM TORONTU: Željezniča tehnička škola Moravice sudjelovala na prestižnom događanju u organizaciji Microsofta – Education Exchange (E2)


ŽTŠ
ŽTŠ Moravice  i Hrvatsku predstavljao je Danijel Vrbanc koji mehatroničarima i tehničarima za računalstvo predaje stručne predmete

 

 

MORAVICE – Željezniča tehnička škola Moravice sudjelovala je na prestižnom događanju u organizaciji  Microsofta, Education Exchange (E2)  koji se ove godine održao u kanadskom gospodarskom središtu Torontu  od 21. do 23. ožujka. Tim sudjelovanjem moravička srednja škola bila je u ekskluzivnom društvu od 850 škola širom svijeta – Microsoft scholl , prepoznatih po svojim pionirskim naporima i inovaciji u promišljanju i dizajniranju nastave, učenja i procjene učenja, a sve s ciljem da učenici steknu kompetencije nužne za poslove 21 stoljeća. Prestižno je to okupljanje na koje svake godine na globalnoj razini Microsoft poziva nastavnike i stručnjake, koji su najviše doprinijeli i pokazali u primjeni novih nastavnih metoda, pedagogiji i uporabi programskih alata u nastavi i nastavnom procesu. Među 300 MIEE (Microsoft Inovative Educator Expert) nastavnika i stručnjaka na ovogodišnjem skupu Hrvatsku je predstavljao nastavnik ŽTŠ Moravice Danijel Vrbanc koji mehatroničarima i tehničarima za računalstvo predaje stručne predmet . Primjena novih tehnologija u ŽTŠ Moravice se koristi već duže vrijeme a  kroz radionice i predstavljanje vlastitih nastavnih postignuća  nastavnika pokazat će se napredak u pripremi naših učenika za izazove novog vremena, istaknuo je  ravnatelj  ŽTŠ Moravice Borivoj Dokmanović ponosan na sudjelovanje na tom prestižnom Microsoftom događanju u Torontu, što je još  jedna potvrda uspjeha njihove Škole a i promocija Moravica i  Vrbovskog.

 ŽTŠ 2

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: ŽTŠ Moravice

%d blogeri kao ovaj: