U SKLOPU KOTLIĆ FESTA: Održan 1. Foto kotlić u znaku proslave 19 godina Fotozina


19601401_1609494625747871_8546207867374833872_n

 

VRBOVSKO – U sklopu ovogodišnjeg vrbovščanskog Kotlić festa jučer je u Kamačnik održan 1. Foto kotlić. Prvi Foto kotlić bio je u znaku proslave 19 godina Fotozina,najstarijeg hrvatskog foto portala na kojem se u vrbovščanskom izletištu okupilo družilo i kuhalo dvanaest fotografskih ekipa. U kuharskom natjecanju fotografa prvo mjesto osvojila je domaća ekipa MINE Vrbovsko i drugo mjesto zauzela je vrbovščanska ekipa FOTO Vrbovsko a treće su osvojili gosti iz Zagreba ekipa FotoZine 2. Svoje druženje u Kamačniku fotografi su ovjekovječili, kako drugačije nego fotografijama koje će predstaviti na izložbi u rujnu u Vrbovskom.

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: TZ Grada VrbovskogKategorije:kultura i zabava

Oznake:, , ,

1 reply

  1. u javnosti je velik interes , kontroverze pa čak i uznemirenost izazvalo ime pobjedničke ekipe ; MI NE-Vrbovsko.
    Treba umiriti javno mnijenje pojašnjenjem kako se ne radi o nekoj terorističkoj skupini. MI NE je , zapravo, akronim kompliciranog i teško provedivog grčkog izraza a najbliže originalnom značenju bi bio slijedeći hrvatski prijevod ; ” MI NE kuhamo nego kuhaju naše mame, Bog im daj dobro zdravlje i dug život ali se zato znamo “zrihtat” i volimo se slikat kraj kotlića”.
    Prosvjede ostalih ekipa uobličene u prosvjednu notu upućenu Hrvatskom Olimpijskom Odboru kojom se insinuira na ne regularnost natjecanja izazvao je muški član ekipe inače mladi doktorand koji piše disertaciju iz ihtiologije s naslovom ; ribice donjeg toka Kamačnika i utjecaj kotlova s atmosferskim tlakom a inače je priznati stručnjak za kotlove s visokim tlakom a ima i u znanstvenom svijetu zapažene rezultate u mjerenju brzine izlaska mjehurića ugljičnog dioksida iz gemišta.
    Ostali natjecatelji to drže ne fer prednošću i traže poništenje rezultata.
    barba.