PIŠEM TI PISMO DA SKUPA VIŠE NISMO: Delnički gradonačelnik napustio Nezavisnu listu Hrvoja Burića – jedan od razloga neispunjeno obećanje o ulasku vrbovščanskog gradonačelnika Dražena Mufića u županijsku Skupštinu


Slika 3

Idila je kratko trajala – od najbližih suradnika do protivnika u samo par mjeseci – Dražen Mufić, Hrvoje Burić i Ivica Knežević

 

 

DELNICE – Delnički gradonačelnik Ivica Knežević napustio je Nezavisnu listu Hrvoja Burića preko koje je ušao u skupštinu Primorsko-goranske županije. Knežević se odrekao Burićeve liste pismom u kojem , kako prenose mediji, piše da se nakon postupaka Hrvoja Burića na zadnjoj sjednici županijske Skupštine osjećao izdanim, nevažnim i prodanim.

 

Burić nije svoje mjesto u Skupštini prepustio Mufiću

 

Zaboljela je Kneževića izjava Burića da njegovu Nezavisnu listu nema nitko pravo zastupati nit pregovarati u njeno ime kao i to što je jedno odborničko mjesto prepustio drugima kao da njega nema. U svom pismu Knežević je Buriću spočitnuo i to da svoje mjesto u Skupštini, iako je to obećao, nije prepustio Draženu Mufiću gradonačelniku Vrbovskog prozivajući ga nevjerodostojnim.

 

Knežević nastavlja samostalno kao nezavisni

 

Ne želeći  biti taocem neizvjesnosti i neinformiranosti, niti dio budućih igara i igrica iza zastora i ispod stola Knežević je odlučio napustiti Burićevu listu jer kako između ostalog piše ja se ne »grebem« ni za što i nisam u skupštini radi materijalnih interesa, budući kao dužnosnik nemam pravo ni na kakvu naknadu, niti bih ju uzeo, osim parkiranja na Delti, naprotiv, već samo radi domoljublja prema svom kraju i potrebe da za njega nešto pokušam učiniti! Istupanjem iz Nezavisne liste Hrvoja Burića Knežević će svoj vijećnički mandat u Županijskoj skupštini nastaviti samostalno kao nezavisni član.

 

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, arhivaKategorije:politika

Oznake:, , , ,

1 reply

  1. Šerifi ipak ostaju samo lokalni šerifi.