SVE VEĆI PROBLEMI S IZRAZITO NASILNIM PONAŠANJEM MLADIH: Nakon 26-godišnjaka, 24-godišnjak radio dar-mar po gradu – prijetio službenoj osobi i uništavao automobile


640

 

 

DELNICE – Delnička policija u petak je  privela je 24-godišnjaka zbog počinjenja više kaznenih djela. Mladić je nakon dojave o počinjenju kažnjive radnje po dolasku policije pokušao pobjeći, ali je uhvaćen i priveden na kriminalističko istraživanje.

 

Oštetio i policijski automobil

 

Policija ga sumnjiči da je uputio ozbiljne prijetnje službenoj osobi jedne od ustanova na području Delnica te istog dana, također oštetio tri vozila, od kojih jedno službeno vozilo policije. Ukupna šteta nastala oštećenjem vozila bit će utvrđena naknadno, a prema prvim procjenama cijeni se na više tisuća kuna.

 

Predan pritvorskom nadzorniku

 

Također, 24-godišnjaka se sumnjiči za nametljivo ponašanje  na štetu 21-godišnjakinje. Kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Ovo je već drugo ozbiljno nasilničko ponašanje u Delnicama.

 

U prosincu mladić prijetio, iznuđivao i razbijao

 

Krajem prosinca Delnički policajci proveli su kriminalističko istraživanje nad sugrađanom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela počinjenih sredinom prosinca. Tada je 26-godišnji nasilnik najprije oštetio vrata stana u državnom vlasništvu da bi potom nekoliko dana kasnije iznuđivao 19-godišnjaka iz Delnica. Prilikom ispitivanja u Policijskoj postaji izrazio je i prijetnje dvojici policijskih službenika pa je tako zaradio prijavu zbog kaznenih djela iznude, dvije prijetnje te oštećenja tuđe stvari te je predan pritvorskom nadzorniku.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: web, ilustracija

 

nova reklamaKategorije:crna kronika

Oznake:, , ,

1 reply

  1. Pa dali ta neodgojena balavurdija ima roditelje…..što ih na vrijeme nisu doveli u red—-il ih nije briga ili si isti.Bože nas sačuvaj današnjeg društva