crna kronika

ZAVRŠIO U PRITVORU: 31-godišnjak prodavao marihuanu


marihuana i novac

 

DELNICE – Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom zbog sumnje da je u utorak na području Delnica prodao 22-godišnjaku manju količinu marihuane. Tijekom kriminalističkog istraživanja pretragom doma i prostora koji koristi pronađene su vrećice s marihuanom u količini od 75 grama, digitalne vage, drobilica, novac i ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv 31-godišnjaka podnesena je kaznena prijava državnom odvjetništvu te je sproveden u pritvor.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: web, ilustracija

3 comments on “ZAVRŠIO U PRITVORU: 31-godišnjak prodavao marihuanu

 1. Zasto dotićnom kriminalcu ne napišete puno ime i prezime-nije maloljetnik,da se zna tko truje djecu i bogati se ne radeći ništa na tim jadnicima što neznaju što rade.

  • Corndog

   Kriminalac?
   Da li je ikoga pokrao, ozlijedio, uništio imovinu, zapalio pilanu?
   Meni više liči na malog poduzetnika, koji je zbog arhaičnog sustava onemogućen nuditi svoju robu i usluge i raditi ono što je odabrao kao svoje zanimanje, isto kao liječnik, farmaceut, vojnik, drot, trgovac oružjem sa porodicom ili šalterski službenik.
   Da je manje Biba i njemu sličnih u ovoj i sličnim vukojebinama po Hrvatskoj, uhićeni momak možda bi uredno plaćao poreze lokalnoj i državnoj kasi.
   Ovako se zbog par grama osušenog bilja kriminilizira postupak kupoprodaje robe koju za parstotinjak kilometara zapadno uredno platiš svojom karticom, dobiješ i račun na kojem je u postotku i iznosom pokazano da je toliko para od toga pošlo i muriji i Kadiji, i svi osim Bibe i njemu sličnih, zajedno s tobom sretni.
   Kad nam novi EU vlasnici odobre nove zakone, u Delnicama će biti otvoren Coffee Shop “Šume rolaju” gdje će za 13EUR/g biti moguće kupiti domaće trave “Zeleni Vrh”.

 2. Corndog….ti si isti kao i doticna bitanga….Branis ga naravno,pa i ti si njegova musterija. Bravo za sve vas napusene.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: