VRBOVŠČANI DRŽAVI DUGUJU MILIJUNE: Samo devet ugostitelja dužno je gotovo 650.000 kuna a poznati građevinar još gotovo pet puta toliko!


novac za objavu

 

VRBOVSKO – Prema najnovijem popisu Dospjelih i neplaćenih dugova koji je Porezna uprava objavila zadnji dan listopada devet vrbovščanskih ugostitelja zajedno duguju gotovo 650.000 kuna. Dugovi su to za razna davanja koja su bili dužni uplatiti državi –  PDV, poreze, prireze, doprinose. Od devet ugostitelja pet ih je iz Vrbovskog, tri iz Moravica i jedan iz Gomirja. Neki od njih napustili su Vrbovsko, neki Hrvatsku dok neki i dalje imaju ugostiteljske objekte ali pod novim oblikom vlasništva. Uz ugostitelje na listi dužnika je i poznatiji eko-poljoprivrednik s preko 190.000 kuna duga, upraviteljica stambeno-poslovnim zgradama s više od 24.000 kuna duga ali i dosadašnja predsjednica najveće oporbene stranke u Vrbovskom koja je državi dužna više od 27.00 kuna. No sve ove dužnike nadmašuje najveći vrbovščanski investitor svih vremene – poduzetnik koji je gradio i nikada sagradio hotel u naselju Hambarište. Po iznosu duga jedan je od najvećih kapitalaca-dužnika u cijeloj Županiji –  državi duguje više od 3.000.000 kuna.

 

Liste svih vrbovščanskih i goranskih dužnika pogledajte OVDJE.

 

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: web, ilustracijaKategorije:crna kronika

Oznake:, , ,

4 replies

  1. Ma vidiš ti i tu bandu iz porezne….maltretira nas sitne ribice koje smo možda duzni 1000 ili manje kuna….AKO NE PLTIŠ …OVRHA …PLJENIDBA….DELOŽACIJA…..KAKO ZA TAKVE MILIJUNSKE DUŽNIKE NE POSTOJI OVRHA ITD…MAFIJA SVI SKUPA.Pa pozatvarajte te bajne gostoničare ako nisu kadra ispoštovati svoje obveze.NETKO MORA PLATITI SVE NETKO NIŠTA-VELIKA SRAMOTA ZA POREZNU I DRŽAVU,,,,OBRUŠILI SE SAMO NA POŠTEN NAROD.

  2. Zanimljivo da je na popisu dužnika i VELIKA Hrvatica i domoljub koja je zdimila u zemlju čokolade kad je natukla skoro 100 tis. duga ,ali vjerovatno su za to krivi četnici,Guča,partizani,crveni,Plenković,Kolinda,Mufan, tko zna tko još .

  3. Za dugove su spremni pisat sta ne pisu kako grad daje vrbostanskoj neradnici pomoc od 40,000kn da sredi stan dobije drva jel je kao samohrana majka dok djeca rade gluposti po vrbovskom. Mogla je radit a ne dat otkaz i sad vikat samohrana majka dok drugi sa strane muskarci također financiraju. Sramota dok neko ne moze dobit ništa a neko sve 4 u zrak srece po cesti naperlitan i muz pare od naivni budala.

  4. Majo, mogla bi se prijaviti na tecaj iz gramatike i pravopisa, ne bi skodilo.