politika

VRBOVSKO OD VEČERAS BOGATIJE ZA JOŠ JEDNU POLITIČKU STRANKU: Baraba i Stipanović “delati” će za Milana Bandića


IMGP3165
Igor Baraba predsjednik stranke MB365 (stoji) i njegov zamjenik Dušan Stipanović (desno) glavni su uzdanici Milana Bandića u Vrbovskom

 

VRBOVSKO – Igor Baraba izabran je za predsjednika a Dušan Stipanović za dopredsjednika novosnovane stranke u Vrbovskom, Stranke rada i solidarnosti Milana Bandića. Uz njih dvojicu u Predsjedništvo stranke izabrani su još Ivan Štefanac i Nedeljko Nikolić a u Odbor Vladimir Mamula, Nedeljko Kosanović, Milica Kovačević i Bojan Butina.Tajnik novosnovane vrbovščanske stranke je Ljubomir Cindrić. Osnivanju vrbovščanske organizacije koje se održalo večeras u Lovačkoj kući u Cetinu nazočio je sam predsjednik Milan Bandić u čijoj pratnji su bili i brojni članovi glavne organizacije stranke. Podršku osnivanju stranke Milana Bandića dao je gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić koji je nazočio skupu kao uzvanik i koji je čestitao izabranom vodstvu. Uz Mufića među uzvanicima bili su i PGS-ovac Ilija Vignjević, članovi Gradskog vijeća Grada Vrbovskog iz reda Nezavisne liste Dražena Mufića te direktorice gradskih tvrtki Komunalca i Voda Vrbovsko. Izabrani čelnik nove vrbovščanske stranke Igor Baraba istaknuo je da im je zajednički cilj daljnji napredak Vrbovskog te da će biti inercija tom pozitivnom smjeru vjerujući u podršku vrha stranke i Milana Bandića kao i gradonačelnika Vrbovskog Dražena Mufića.

 

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

10 comments on “VRBOVSKO OD VEČERAS BOGATIJE ZA JOŠ JEDNU POLITIČKU STRANKU: Baraba i Stipanović “delati” će za Milana Bandića

 1. Mile Badel

  Ohohoho, vidi se da su šljive rodile ove godine .
  Moj Tkaljo lagano kupi prnje poslužio si cilju sad je red na nove bekicmenjake . O da nije tužno bilo bi smiješno .
  A tko ce za Mufana sada glasat , kad su svi njegovi tamo ?
  Mozda ce moći dva puta glasati !!!

  • Meni je nevjerovatno da netko uopće želi ući u stranku osobe koji je upletena u toliko afera i milijunske malverzacije! Najlakši kruh je onaj bez motike, a za njih će zarađivati radnici za koje će izmisliti još koji namet. Onda će biti; ja sam napravio ovo, ja sam napravio ono……..da, ali sa čijim novcima i kolika je realna cijena toga, a koliko je novaca zamračeno?! Davno sam rekao da mi ne možemo birati nikoga tko će napraviti nešto dobro. Jedino možda možemo birati tko će napraviti manje zla.

 2. Vidoviti Milan

  22 godine love Milana… Pa kad ga toliko nisu uhvatili, nije kriv.. Ne znam da li je bolje biti blizu 10 milijardi kn ili npr. milijun kn koliko velikodusno donese dozupan u 5 godina… Vise zaradi Guca na trubama u 2 dana, nego sto veliki “domoljub” (dozupan) donese u Vrbovsko u 5 godina..
  A naprijed se moze samo sa lovom!!! Milane dobrodosao ti nama!!!

  • Ma možeš si misliti koliko je Bandiću važno jedno Vrbovsko, ili Gorski kotar. Pa njemu je važnije da udovolji glasačkoj mašineriji sa Pešćenice nego goranima. A to što njega love 22 godine………nepravomoćno je oslobođen za aferu “ŠTANDOVI”, a za “AGRAM” je tek počelo. Vjerujem da će kroz koju godinu još toga isplivati.

 3. vox populi

  A ljudi, svi znate da Baraba
  ne svira džaba!
  A cijela ova svita
  dobra je za doček , ne Bandića, već maršala Tita!
  Napustio Pupovca Duje,
  sad samo na desno uvo čuje.
  Stranka je to nova,
  u njoj se sve dogovara za vrijeme lova.
  Sve ih Dražen skupio pa podijelio,
  ne bili Bandića obveselio.
  Igra se zove: Tko odbije,
  otkaz dobije!
  I zato smo mi: Mali grad
  za veliki moralni pad!

 4. Konačno su najveći radnici našeg grada dobili svoju stranku – Stranku rada i solidarnosti MB365! Poznati su oni i po solidarnosti. Nego, je li ovo MB, mili bože?!
  Sada svi gradski djelatnici u TRI… ŠEST, PET i Bandića za gradonačelnika! Možda naši klinci dobiju besplatne udžbenike kad je Mufić za to nesposoban.

 5. Godine

  Eee..znamo svi dobro pod cijim blagoslovom radi predsjednik nove li nam stranke😀 Bit ce da nije dao u danom mu trenutku dobru dotu😂😂Tate vole svoje kceri. Samo za naslijediti onakvog covjeka treba puno rada, postenja i mudrosti..

 6. Ne tnam čime ih je Bandić pridobio da su ušli u njegovu stranku. Pa taj čovjek već godinama nije ništa pametno rekao. Pitam se koliko čovijek mora biti potkapacipiran da prihvati Bandića za lidera. Koliko su pametni oni koji ga slijede. Njegovo politićko djelovanje svodi se na svađu sa novinarima, izbjegavanje bilo kakvog argumentiranog dijaloga i političkog sučeljavanja. O kaznenim prijavama i politićkim makinacijama da i ne govorimo. Javnost tog konvertita najviše pamti po onom kada je bosonog gmizao na snijegu po onome spomeniku dodvoravajući se braniteljskoj populaciji, i kada je zbog njega policajac koji ga je pijanog zaustavio dobio otkaz iz policije. Poštuje zakon samo kada se odnosi na druge, a za njega ne važe pravne norme. Kupuje zastupnike u saboru dajući im dobre sinekure, pa valjda ovi u Vrbovskom misle da će i njima nešto kapnuti, kao nagrada za vjernost. Gledajući strukturu ovih na osnivačkoj skupštini, nikako mi ne ide u glavu što oni imaju sa radom i solidarnošču. Ako netko zna neka mi javi. Nijedan se od njih nije vruč vode napio. Osjetili su da Bandićeva stranka raste, pa su tu nanjušili svoju šansu. Što bliže vlasti pod bilo koju cijenu. Živjela demagogija.
  Nekima nije jasno zašto Hrvatska debelo zaostaje za uljuđenom Europom,
  pa sami smo si za sve krivi, mi smo ti koji takovima kao Bandaljero dajemo svoje glasove na izborima. Eto sada i Todorić razmišlja da uđe u politiku. Pametnom dosta.
  Neka i on u Vrbovskom osnuje ogranak svoje stranke, Vrbovsko je prava sredina za takve.

 7. Godine

  Doticni gospodin gubi vlast na ostalim pozicijama pa sad misli da ce tu uspjeti. E moj tamburasu, nije to kao udarati po zicama. Trese se tlo pod nogama..😃. Gospodine predsjedavajuci, dobar ste uzor mladima. “Nikad kaznjavan, nikad u konfliktu
  .”……

 8. ćića

  Koje njuške u novoj stranci, nemoš vjerovat. Redom ljudina do ljudine, intelekt, sposobnost, socijalna osjetljivost, sve vidljivo u njihovim očima…da bar oni vode ovu našu državu…. 😀

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: