politika

ŽUPAN ZLATKO KOMADINA: Za pomoć goranskim općinama i gradovima osniva se posebni Fond za Gorski kotar


12-press01
Župan Zlatko Komadina (u sredini) najavljuje Fond za Gorski kotar

 

GORSKI KOTAR – Za pomoć goranskim općinama i gradovima, Primorsko-goranska županija kreće u  osnivanje posebnog Fonda za Gorski kotar. U županijskom proračunu za 2019. godinu predviđeno je u tom Fondu osigurati 3 milijuna kuna dok u trogodišnjoj projekciji taj iznos doseže preko 10 milijuna kuna. Najavio je to na redovnom tjednom press kolegiju, župan Zlatko Komadina ističući da se radi o posebnom financijskom fondu putem kojega će goranski gradovi i općine moći financirati svoje potrebe, onako kako oni sami vide kao prioritete. U Primorsko-goranskoj županiji postoje velike regionalne nejednakosti, čak i mnogo veće nego unutar same Hrvatske, a Gorski kotar je područje velike depopulacije, izjavio je župan Komadina ističući da iako u svim svojim upravnim odjelima imaju programe za Gorski kotar, smatraju da je potrebno za njega osnovati i poseban fond.

 

 AUTOR: Gorskenovosti

FOTO: Primorsko-goranska županija

7 comments on “ŽUPAN ZLATKO KOMADINA: Za pomoć goranskim općinama i gradovima osniva se posebni Fond za Gorski kotar

 1. WOW! 3 milijuna kuna! Pa kuda će gorani sa toliko novaca. Zamisli…….župan za pomoć goranskim općinama i gradova je predvidio čak 3 milijuna kuna! Glavno je da je u proračunu za 2019 godinu predviđen rashod za pomoć inozemnim vladama od 4 milijuna kuna. Sa nama se izgleda svi političari rugaju.

 2. Gorski

  Ajde SS napokon si i ti progledao.. 3 milijuna kuna za 10-12 Opcina i Gradova.. Dobit cemo lovu za sol ako joj padne cijena.. Ja sam cuo da Zupanija planira kupiti i nove trube za Gucu, te nekoliko kompleta obuce sa kapama.. Pretpostavljam da ce to uzeti iz fonda za Godski kotar.. 😁😁😁😁

  • Ja za razliku od nekih nisam stranački obojan, a još manje se nekome dodvoravam. Ne interesira me je li netko iz HDZa, SDPa, HSSa, HSPa, nezavisni………….Ako se radi po zakonu i na dobrobit građana RH onda mi je potpuno nebitna stranačka, ili koja druga pripadnost, ali ako netko radi protuzakonito, iz koristoljublja, ili koristi određene skupine ljudi…….. e onda ću to kritizirati. Koliko vidim da si do sad oštro navijao za aktualnog “gradonačelnika”, a sad pomalo drukaš za Bandića?! Čemu odjednom takva promjena? Ti doista računaš da će Bandić dati nešto za Vrbovsko. Vrbovsko je bitno Bandiću samo radi statistike.

 3. Vrbovskom sada ne treba taj fond, imamo Bandića, a Mufić “zlata vrijedi”.

 4. Gorski

  Da tako je.. Mufic zlata vrijedi i sreca da ga imamo jer nas u ovom Gradu vise ne bi bilo, a Bandic nije tu bez veze.. Da, Bandic ce sigurno dati puno za Vrbovsko.. Ako bas hoces o bojama i pripadnostima svatko negdje pripada, a za ovu dvojicu glasa veliki broj biraca jer su konkretni. Sto zamisle i obecaju, to i naprave.. Ne spadaju u ove stare komunisticke laprdavce, koji drijemaju u politici i cekaju penziju.. Takvi vode Zupaniju, Rijeku a rezultati su stvarnk vidljivi svaki dan u novinama.. Uglavnom u rubrici propast i crna kronika…

 5. Pa Gorski tako su i prije u komunizmu neki morali pripadati nekome. E pa vidiš! Neki nisu imali potrebe slizati se sa partijom u komunizmu, pa tako ni danas sa bilo kojom strankom, ili nezavisnim u demokraciji. Sad nam pojasni što su te tvoje velebne vođe revolucionarno uradile, a da to nije skupo koštalo građane?

 6. Mile Badel

  Poštovani Komadina ,

  Pošalji nam i toaletnog papira jer od ovog tvog s…a čak nam je i njega ponestalo .

  Ajmo rec ..

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: