politika

NA NEDJELJNIM IZBORIMA: Trijumf Srpskog narodnog vijeća u Vrbovskom – osvojili svih 15 mandata

Izbori

Izbori
Izbori

VRBOVSKO – Na nedjeljnim izborima za članove Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog apsolutnu pobjedu odnijela je lista kandidata SNV-a. U odnosu na kandidate liste grupe birača, kandidati pobjedničke liste SNV-a dobili su najviše pojedinačnih glasova te će u punom sastavu činiti novi saziv Manjinskog vijeća Grada Vrbovskog. Od ukupno 1413 upisanih birača na izbore je izašlo njih 416 odnosno 29,44 posto. Najviše glasova dali su Milanu Vukeliću, njih 208, slijedi Jovan Trbović sa 207 glasova, zatim Dejana Draganović za koju je glasalo njih 198  kao i za Dušana Milanovića, 196 birača svoj glas dalo je Dejanu Jezdiću, Đorđi Busiću 193, Nedeljku Kovačiću 190, Miladinu Vukeliću 183, Dejanu Jakšiću 182, po 180 glasova dobili su Goran Dokmanović, Nikica Maravić i Đuro Stipanović, Dušan Pjevac 167, Nevenka Mraković 164 i Vaso Stipanović koji je osvojio 163 glasa. Petnaest je to novih članova Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Vrbovskog svi sa kandidacijske liste Srpskog narodnog vijeća – SNV.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija

8 comments on “NA NEDJELJNIM IZBORIMA: Trijumf Srpskog narodnog vijeća u Vrbovskom – osvojili svih 15 mandata

 1. Mile Badel

  Mufane ne preostaje ti ništa nego da se prekrstis ,
  jer ovi tvoji puleni su za k….
  A vjerovatno su i pjesnici izgubili inspiraciju za rimu.
  Samo složni možemo štetočini stati na kraj.
  Bravo ekipo !!!

 2. Gorski

  Kaže onaj poznati slogan “samo sloga Srbina spašava”.. Zanimljivo je da ti kao Hrvat koristiš srpske slogane, no ništa čudno… Želja za dobrim životom je jača od vlastite nacionalnosti.. Osim toga kada uzmeš ovih 208 glasova statistika ti govori da ćeš opet sjediti u oporbi, jer te glasove čine Srbi i propali SDP-ovci.. Ako još dodaš ovu svoju listu, opet ste u debelom minusu.. Još moraš oduzeti i Hrvate koji su glasali za tebe, jer to više neće..
  Pozdravi Županiju i reci im da će im Vrbovsko još dugo biti prazna rupa na svirali…

 3. A lepe li elite….sacuvaj nas Boze..

 4. Mehmedpasa

  Mile Badel neznam koje si nacionalnosti , nije ni važno ali znam da Gorskom samo cipele vire gazdi iz dupeta , da toplo mu je unutra i osjeća se sigurno i hrabro, da malo smrdi i da jede drek i to stoji samo jednog dana kada gazda prdne vise mu neće biti toplo i neće se vise osjećati sigurno i hrabro a i dalje će jesti drek kako to i sada radi .
  Predlažem mu također da da kratki opis kandidata grupe birača ( Mufica ) da vidimo kako su oni s tako vrletnim karakteristikama poraženi od onih loših i s obzirom da su doživjeli fijasko da li očekuju odmazdu od dragog vodje .

 5. Srbine gdje si sad što se ne javljaš sa svojim komentarima, pre izbora si bio najglasniji sa komentarima a sada si zašutio niti s od srbina,pošto tvoja lista nije prošla. da se razumijemo ja nisam bio za nijednu opciju jer ste vi svi isti ovi od Muhvića i od Pupovca koji za naše mjesto ni nezna, samo se priklanja strankama koje vladaju i puni svoj džep. Svi se vi borite za dnevnice sa sastanaka i mlatiti će te praznu slamu. Živo me interesira šta će napraviti ova pobjednička lista za vreme svog mandata.

 6. Lista neće napraviti ništa, jer su godine pokazale da nije spremna napraviti ništa… Pljuni mi u facu nakon mandata ako bude drugačije.. A Mufićeva je dosada jako puno napravila, a vjeruj mi da ima podršku kod Srba napravila bi i puno više.. Svakome po zaslugama.

 7. Gorski

  Mehmedpaša, mijenjanje naziva iz Mile Badel u Mehmed paša neće puno promijeniti tvoju ličnost.. Ružno je koristiti ovakav vokabular na javnom mediju, čak i primitivno.. Bilo bi ružno da takav čovjek postane Gradonačelnik jednog Grada kao što je Vrbovsko.. I ružno je zapravo apsurdno da ovako živiš na račun hrvatskih poreznih obveznika, a dok se to ne promijeni Hrvatska neće nikada ići naprijed. Ugodnu zabavu u nastavku mandata!!!

  • Gorski kojeg “grada”? Kad mi netko kaže da je Vrbovsko “grad” onda mu je vjerovatno Ogulin metropola! Vrbovsko nije vidjelo grad ni u najboljim vremenima, a danas…….. Nećeš ti “grada” u kojem ne možeš ni gaće obične kupiti!! A za te profile mislim da si ti zadnji koji bi trebao pametovati!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: