crna kronika

POLICIJA POTVRDILA, PREUZELA I ZBRINULA: 90mm topničko zrno uklonjeno s puta za Kamačnik zaostalo je iz 2. svjetskog rata


VRBOVSKO – Eksplozivno sredstvo koje se u četvrtak našlo na putu do izletišta Kamačnik je 90 mm topničko zrno zaostalo iz 2. svjetskog rata izvjestila je danas PU Primorsko-goranska. Zrno je bilo ostavljeno kraj panoa za biciklističke staze, uz samu cestu kojom prolaze auti i pješaci do ali i u blizini željezničke pruge. Policija navodi da je  ono  pronađeno prilikom izvođenja radova na željezničkoj pruzi a preuzeli su ga i zbrinuli  službenici Protueksplozijskog odjela.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti

1 comment on “POLICIJA POTVRDILA, PREUZELA I ZBRINULA: 90mm topničko zrno uklonjeno s puta za Kamačnik zaostalo je iz 2. svjetskog rata

  1. Slăviansko Xristianskoe Sŏbranie

    Kajanje i pomirenje
    Nije glavna težina pitanja u tome kako žaliti žrtve vlastite zajednice i kako prepoznati krivnju druge zajednice. Hrvati i Srbi, katolici i pravoslavni, muslimani i drugi pred težim su moralnim pitanjem: Kako žaliti žrtve druge zajednice, kako priznati krivnju u vlastitoj zajednici? A zatim: Kako okajati krivnju, kako zadobiti oproštenje Božje i ljudsko, mir savjesti i pomirenje medu ljudima i narodima? Kako započeti novo doba osnovano na pravednosti i istini?

    PISMO HRVATSKE BISKUPSKE KONFERENCIJE O PEDESETOJ OBLJETNICI ZAVRŠETKA DRUGOGA SVJETSKOG RATA […] U Zagrebu, 1. svibnja 1995.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: