gospodarstvo

PRIJELOMNA VIJEST: Kapitulacija Komunalca – zatvaraju Bistro Kamačnik i Planinarski dom!

Bistro Kamačnik

Bistro Kamačnik
Bistro Kamačnik zatvara svoja vrata

VRBOVSKO – Komunalac je napokon priznao kapitulaciju i rješava se svoja dva mega turistička projekta. Bistro Kamačnik i Planinarski dom u Vujnovićima zatvaraju se i idu na slobodno tržište. Obznanio je to danas u medijima vrbovščanski gradonačelnik Dražen Mufić ističući da za restoran traži najmoprimca a Planinarski dom se i prodaje. Zaposlenike restorana koji su cijeli siječanj bili na kolektivnom godišnjem odmoru očekuje otpremnina i trenutno su u otkaznom roku tijekom kojega će raditi na pripremi objekata za ponudu na tržištu.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti

7 comments on “PRIJELOMNA VIJEST: Kapitulacija Komunalca – zatvaraju Bistro Kamačnik i Planinarski dom!

 1. Gor(s)ki

  Gorski Kotar VELIKIM koracima kroči u “SVIJETLU budućnost”,
  a mi razjedinjeni !!??

 2. nobel za ekonomiju

  Ista sudbina čeka i ovaj grad – potroši, podijeli, zbriši i narod na otkazni rok. Sljedeći projekti su obnova Lovačkog, Risnjaka i Prometove zgrade po istom ključu. Modus operandi seže još do Bijele kose. Lova se izgubi u magli, onda se utvrdi besperspektivnost, potom čekaju (i nikad ne dočekaju) natječaji ili investitori. Nikad se ne prikaže računica koliko je uloženo, koliko je zarađeno. Sve na račun poreznih obveznika. Rugamo se općinama po Gorskom kotaru, a sve od reda imaju niže cijene komunalija. Zato Mufića treba kandidirati za Nobelovu nagradu iz područja ekonomije.

 3. birokrat

  Nije istina da Mufić zatvara radna mjesta, jedno je upravo otvoreno u gradskoj upravi!

 4. Gorski

  Nobelovu nagradu treba dati svima koji su u Vrbovskom radili prije Mufića.. Upropastili su drvnu industriju, Promet, Sljeme i sve živo i mrtvo što je u Vrbovskom postojalo.. Ili nije bilo tako? Demantiraj me.. E sad netko je došao na to devastirano, uništeno i krenuo je od proklete nule iz minusa.. Vraćanje svih objekata u funkciju ili čekanje da se nekome sruše na glavu??? Npr. bivši predsjednik gradskog vijeća godinama je upropaštavao nastojanje da se objekti kupe i stave u kakvu takvu funkciju.. Predsjednik obrtničke komore krovne organizacije bussinesa, nije u Vrbovskom doveo niti jednog investitora.. Bivši gradonačelnik Mirković je ostavio praznu gradsku blagajnu… Komunalije su poskupjele u cijeloj državi.. Ako su komunalije najveći problem, pa što se ne žališ što su u 20 godina 20 puta poskupjele cigarete, gorivo, hrana, mobiteli… Napiši ti meni majstore komu od svih nabrojenih treba dati Nobelovu nagradu za ekonomiju??

 5. Nikola

  Mufan je kriv za sve, sve se zatvara pod njegovom vladavinom srami se čovječe

 6. Medo stedo

  Bravo Mufiću ,sada očekujemo od tebe izradu kataloga tvojih promašenih investicija i idiotarija na račun poreznih obveznika ovog sela.
  Mišljenja sam da bi to bio pozamašno velik katalog.
  Bravo,bravo,bravo za sve milione šta si ububao u svoje megalomanske gluparije.

  • najbolji projekat mu je cesta (šetnica) koja ne vodi nikuda u sred polja

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: