gospodarstvo

ZA 130 RADNIKA CEDRA KOJI SU MJESECIMA BEZ PLAĆE: Grad Vrbovsko osigurao i podjelio bonove u vrijednosti od 300 kuna


VRBOVSKO – Za 130 radnika Cedra, Grad Vrbovsko osigurao je i podjelio bonove u vrijednosti od 300 kuna. Bonovi su namjenjeni isključivo za kupnju hrane i potrepština  i to u trgovinama tvrtke Gavranović s kojom je sklopljen ugovor. U ovoj mjeri pomoći, ističu u Gradu Vrbovskom, nisu se gledali prihodi ostalih članova kućanstva kao niti prebivalište korisnika te se pozivaju i drugi  koji u posljednjih 2 ili 3 mjeseca nisu dobili plaću kod svog poslodavca da se jave sa zahtjevom, koji je objavljen na stranici Grada, kako bi im se osigurao vrijednosni bon za kupnju namirnica. Inače prva je to mjera pomoći Grada Vrbovskog radnicima Cedra i to prema izmjenjenoj Odluci o socijalnoj skrbi a sljedeća je podmirivanje troškova stanovanja gdje će se, naglašavaju u Gradu, strogo voditi računa o svim prihodima u kućanstvu kako bi bila usmjerena samo najpotrebitijima a posebno onima kojima je neisplaćena plaća jedini prihod u obitelji.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: web, ilustracija

6 comments on “ZA 130 RADNIKA CEDRA KOJI SU MJESECIMA BEZ PLAĆE: Grad Vrbovsko osigurao i podjelio bonove u vrijednosti od 300 kuna

 1. Super, sada mogu platiti režije za protekla tri mjeseca, pošteno proslaviti Uskrs i ostalo moram čuvati za iduća tri mjeseca. Nadam se da če biti dovoljno.Ne može radnik propasti i da hoće.

 2. Danijel

  Hvala lijepo drago svima no što kupiti za 300kn???? Par osnovnih namjernica pred istek roka trajanja!
  Taj doticni koji je podijelio taj novac odnosno napravio racunicu da to bude iznos od 300hrk,
  Treba da živi par mjeseci od 300hrk pa da vidimo dali bi uspio preživjeti ili bi umruo od gladi!

 3. Da se ne bi krivo razumjeli, moja ironija u gornjem komentaru upućena je prema poslodavcu u Cedru, a ne prema Gradonaćelniku koji nam je dao
  taj bon. Istina nije puno ,ali u toj situaciji nam dobro dođe i zato moje veliko hvala poglavarstvu Grada. U ovakvoj situaciji svaka pomoć je dobrodošla.
  Ova tragična situacija je iskljućivo rezultat Prodanovog poslovanja i brige za svoje radnike.

 4. Samo opako

  E moj gradonačelniče, jadni ljudi malo ih cedar, malo ti s tih 300kn,sramota

 5. 300 kuna za tri mj. hrmbanja kod velikog gazde inače jako dobrog prijatelja i štovatelja lokalnog šerifa .
  Pljuc, pljuc, pljuc.

 6. Zato nam je grad uzeo za tih 300 kuna 980 kn poreza gdje na našoj listi Pise da uzima grad Vrbovsko,sta nebi smio jel mi sa gradom nemamo nikakve veze. A to sta smo kupili je mozda za tj dana i donesli u jednoj vrecici.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: