crna kronika

IZ VRBOVŠČANSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE PORUČUJU: Posebni timovi policijskih službenika i službenika Civilne zaštite dodatno će nadzirati okupljanja i rad objekata


VRBOVSKO – Stožer civilne zaštite Grada Vrbovskog obavještava građane  da će se obzirom na lijepo vrijeme koje povećava mogućnost potencijalnog nepridržavanja propisanih mjera fizičkog distanciranja i drugih epidemioloških mjera, svim raspoloživim kapacitetima provesti kontrola provođenja odluka i mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Nadzor će se provesti tako da će se uspostaviti posebni timovi policijskih službenika i službenika  Civilne zaštite kako bi se u ovo vrijeme dodatno nadzirao rad tržnica, trgovina i ostalih objekata kojima je dopušten rad. Također provoditi će se i nadzor pridržavanja pripisanih mjera prilikom okupljanja u parkovima, na trgovima, rivama, dječjim i sportskim igralištima i ostalim javnim površinama te prilikom održavanja  javnih događaja. Iz vrbovščanskog Stožera javljaju da su inspektori Civilne zaštite dužni, ako se ustanovi kršenje mjera, obavezno izdati rješenje o prekršaju, s napomenom da će se u slučaju ponovljenog kršenja mjera izreći najstrože moguće sankcije, što uključuje i zatvaranje objekta.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Iustracija

9 comments on “IZ VRBOVŠČANSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE PORUČUJU: Posebni timovi policijskih službenika i službenika Civilne zaštite dodatno će nadzirati okupljanja i rad objekata

 1. Gor(s)ki

  POLICIJSKA DRŽAVA !!??

 2. Pandemija je, što još nisi shvatio. Pa kako ćeš suzbiti zarazu, lijeka nema.
  Tebi nikako da uđe u tu glavu, jedino disciplina i red sirovino nedokazana,
  Hočeš Talijanski scenarij u Hrvatskoj.

  • Gor(s)ki

   a ti si kao EXPERT
   pa ne možeš formirati paratijelo i “disciplinirati” ljude

  • Nisam expert, ali jesam za vladavinu prava i pravnu državu, krizni stožer je uspostavljen i treba poštivati njihove odluke. Ti traži savjet od onog POPA iz Splita, sa njime češ brzo usaglasiti svoje stavove, iz istog ste ideološkog legla. Odi k njemu na misu.

   • Gor(s)ki

    “sve za jednu opću stvar-ODE KOZA i ULAR”..to što navodiš dozvolili su “tvoji” kao i riječki karneval,KP na Hvaru,ravnatelj u Splitu….
    ali nije riječ o državi već mjerenje udaljenosti u Vrbovskom i treniranju strogoće

 3. "GORANSKA MATICA"

  BOŽE, ČUVAJ HRVATSKU!

  BOŽE, ČUVAJ HRVATSKU, MOJ DRAGI DOM,
  LJUDE KOJI BLAGUJU PRI OLTARU TVOM.

  SVETI BOŽE, SVETI JAKI BOŽE, SVETI BESMRTNI BOŽE,
  SMILUJ SE NAMA I CIJELOMU SVIJETU!
  SVETI BOŽE, SVETI JAKI BOŽE, SVETI BESMRTNI BOŽE,
  SMILUJ SE NAMA I CIJELOMU SVIJETU!
  SVETI BOŽE, SVETI JAKI BOŽE, SVETI BESMRTNI BOŽE,
  SMILUJ SE NAMA I CIJELOMU SVIJETU!

  • koji su ti koji na ovo daju palac dolje,komunjare,bolesnici ili tko

  • Gorski . Permanentno besramno lažeš i podmećeš. Podvaljuješ i u svome izopačenom umu
   vjeruješ da ćeš nekoga uvjerit u svoju interpretaciju istine. Kada su dozvolili Rijećki karneval još nije bila zabrana okupljanja niti su važile mjere karantene, mada se niti meni nije svidjelo da se karneval održi jer se već korona virus uveliko raširio po svijetu.Za ravnatelja u Splitu, koji je prikrivao da korisnici doma imaju korona virus simptome, nije vrijedno trošiti riječi, jer to je stari HDZ-ov kadar i uhljeb, bivši gradonačelnik Omiša. Gdje god je bio, iza njega je ostala pustoš i prazna blagajna, čovijek nesposoban i nekvalificiran za bilo kakav rukovodeći posao, a kamo li da bude ravnatelj doma za stare i nemoćne. Svugdje vidiš komunjare, jedino ih ne vidiš tamo gdje ih je najviše, a to su oni koji su u HDZ-eu. Oni su najveća opasnost za Hrvatsku.Srećom po nas prirodnom selekcijom pomalo nestaju sa političke karte Hrvatske. Biologija radi svoj posao besprijekorno.
   Preporučujem ti da odeš onome popu u Split da te ispovijedi i da ti da oprost svih grijeha,on će te razumijeti, more vas iste brige.

 4. Samo opako

  Gorski, Goranska matica i vaga, dva pitanja za vas:jeste li vi normalni i zašto niste?

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: