politika

OŠTRA REAKCIJA VRBOVŠČANSKOG SDP-A NA MEDIJSKI ISTUP GRADSKIH ČINOVNICA: Zaposlenike se egzistencijalnim strahom pretvara u pijune Dražena Mufića


Gradske činovnice 17. travnja na portalu Novog lista iskazuju nezadovoljstvo Primorsko-goranskom županijom

VRBOVSKO – Da sadašnja vlast sve zaposlenike Grada i gradskih poduzeća pretvara u pijune gradonačelnika Dražena Mufića te da ih se koristi da „glume“ infrastrukturu njegove Nezavisne liste, oštro je reakcija vrbovščanskog SDP potaknuta nedavnim istupom članice uprave Komunalca Vrbovsko i ravnateljice programa Pomoć u kući u kojem kritiziraju Županiju nezadovoljne dodjeljenim sredstvima.

Medijski istup zapravo je direktiva gradonačelnika Mufića

Potpredsjednik gradske organizacije SDP-a Milan Vukelić i SDP-ov gradski vijećnik Anton Burić tako u svom priopćenju ističu da je taj medijski istup zapravo direktiva gradonačelnika Mufića, koji na taj način nastavlja provoditi surovu disciplinu među zaposlenicima gradskih tvrtki i pokušava stvoriti privid kako u Vrbovskom svi dišu u skladu s politikom koju on vodi, a koja ukratko glasi „Županija je kriva za sve“.

Cijeli niz stvari pod ingerencijom lokalne vlasti ne funkcionira

Ta i takva vrsta primitivne politike ne može sakriti činjenicu da u Vrbovskom cijeli niz stvari pod ingerencijom lokalne vlasti ne funkcionira, ističu vrbovščanski SDP-ovci Vukelić i Burić za koje je gradonačelnik Mufić u proteklom desetljeću učinio više nego dovoljno u  pravcu srozavanja ugleda Grada.

Gradski zaposlenici prisilno „glume“ infrastrukturu Nezavisne liste

Vrata koja je on zatvorio Gradu, od Zagreba, preko Rijeke do Gorskog kotara, treba početi otvarati, a to možemo jedino ako budemo odgovorni i pošteni prema sebi i građanima za koje radimo, a ne sagibajući se pred naredbama onoga koji želi da sve i svi u Gradu Vrbovskom budu pod njegovom kontrolom, poručuju iz vrbovščanskog SDP-a  za koje se politikom u Gradu Vrbovskom trebaju baviti svi oni koje su građani izabrali i čija je funkcija političke naravi a gradonačelniku savjetuju da ukoliko želi i dalje sudjelovati u političkom životu osnuje političku stranku ili angažira svoje zaposlenike na relevantnim funkcijama u svojoj Nezavisnoj listi a ne da ih koristi na način da moraju prisilno „glumiti“ infrastrukturu njegove Nezavisne liste.

Zaposlenike se egzistencijalnim strahom pretvara u pijune Dražena Mufića

Građani Grada Vrbovskog zaslužuju lokalnu vlast koja surađuje, otvara vrata i lobira za interese zajednice a sadašnja vlast radi upravo suprotno i k tome sve zaposlenike Grada i gradskih poduzeća pod egzistencijalnim strahom pretvara u pijune Dražena Mufića, zaključuju u svom reagiranju predstavnici SDP-a Vrbovsko, potpredsjednik gradske organizacije Milan Vukelić i vijećnik Gradskog Vijeća Anton Burić.

Reagiranje SDP-ovaca Antona Burića i Milana Vukelića

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Screenshoot, Novi list/Gorske novosti, arhiva

4 comments on “OŠTRA REAKCIJA VRBOVŠČANSKOG SDP-A NA MEDIJSKI ISTUP GRADSKIH ČINOVNICA: Zaposlenike se egzistencijalnim strahom pretvara u pijune Dražena Mufića

 1. Drug Đuro

  Ajde konačno da se netko uz onog Patka i doktora drzne i usudi javno istupiti protiv arogantnog , bezobraznog , narocisoidnog ,prostog i čovjeka koji je odavno izgubio kompas u kom smjeru se treba kretati .
  Bravo dečki samo hrabro .

 2. Covid 19

  Sladoled se liže radi slasti
  žena radi strasti, a
  dupe radi vlasti .

 3. Gorski

  Nema tu puno filozofije… Brojke govore svoje.. Ako si za recimo manifestaciju Bundevijada dao 30000 kn u prethodnoj godini, a ove godine daješ 23.000,00 i s time se hvališ da pomažeš Gorskom kotaru onda je netko tu stvarno munjen… Nećemo nabrajati smanjenje sredstava za prijevoz i ostala smanjenja za ovu godinu.. U Županiju se ne smije dirnuti jer je to stvarnio “sveta krava”, drugim rječima svi se moramo diviti njihovim velikim uspjesima. Što će građaninu Vrbovskog Županija? Županijske ceste javna sramota, županijski uredi koji su ugašeni, županijska politika uništavanja Kamačnika – gdje su oni zakupnici iz Lokava – pojela ih noć, Gdje su uopće županijski projekti za Vrbovsko? Što je sa matičarem? Nestao..Gdje je centar u Gomirju kojega je obećao dožupan? Gdje su županijska sredstva za sport?? Nema ničega.. U vrijeme dok smo imali nesposobne županijske vijećnike nije bilo ničega a kamoli danas..
  Moj savjet ovim “velikim borcima” donesite novce u ovaj kraj, pokažite projekte i realizirajte ih ako znate i možete.. A nažalost i sami ste svjesni toga da ne možete, jer ste naučeni živjeti od novca građana i poreznih obveznika i pritom ništa ne raditi…

 4. Samo opako

  Pa kolko vidim, nema sreće, kakav patak i doktor, ovaj pijan konstantno, ovaj pošten, a Burić isto, kako se ono zove kad svoju ženu zaposliš, aha nepotizam, sve se vidi sve se zna, al opet dobro je šta su građani ovce, pa im se svima zajedno može🤣🤣

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: