gospodarstvo

ZA RADOVE NA MRKOPALJSKIM I DELNIČKIM CESTAMA: Primorsko-goranska županija osigurala gotovo 5 milijuna kuna


DELNICE – Za radove na cestama na području Grada Delnica i Općine Mrkopalj, Primorsko-goranska županija osigurala je gotovo 5 milijuna kuna. Na području Delnica osigurana sredstva i to u iznosu od 3,3 milijuna kuna iskoristit će se za radove zaštite pokosa na dionicama županijske ceste Turke-Ložac (145 metara) i Gašparci-Turke (325 m) dok će se u Mrkoplju sa 1,6 milijuna kuna sanirati kolnik i oborinska odvodnja ( ukupnog obuhvata 350 m) i to u centru Općine. Ugovori za izvođenje radova potpisani su jučer u Delnicama čemu je nazočio i župan PGŽ-e Zlatko Komadina. – Ceste život znače, pogotovo u ovako ruralnim predjelima gdje je stanovništvo na širokom prostoru i mora imati kvalitetnu prometnu povezanost, kazao je tom prigodom Komadina ističući da mu je posebno drago što se ovim radovima pomalo stvaraju uvjeti za valorizaciju Kupske magistrale od Broda na Kupi do Plešci kao i da se uredi cesta u centru Mrkoplja. Potpisivanju su uz Komadinu nazočili njegovi suradnici, zamjenik Petar Mamula i resorna pročelnica Nada Milošević, gradonačelnik Delnica Ivica Knežević i načelnik Mrkoplja Josip Brozović a ugovore je sa izvođačima radova potpisao ravnatelj Županijske uprave za ceste Robert Maršanić.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, ilustracija, pgz.hr

1 comment on “ZA RADOVE NA MRKOPALJSKIM I DELNIČKIM CESTAMA: Primorsko-goranska županija osigurala gotovo 5 milijuna kuna

  1. Tuga i Buga

    Evo opet lijepe priče, bit će otvaranja, slikanja i medija, a doći do Mrkoplja ćemo opet po rupama kakve su vam i sve ceste u Gorskom kotaru..zadnjoj rupi na svirali..

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: