kultura i zabava

PORUKA ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE: Maškarane aktivnosti su dozvoljene ali uz stroga pridržavanja epidemioloških mjera

Maškare

Maškare
Maškare

GORSKI KOTAR – Maškarane aktivnosti su dozvoljene ali uz stroga pridržavanja epidemioloških mjera, poruka je  Stožera civilne zaštite PGŽ nakon upućenih im brojnih upita o održavanju maškaranih povorki i ostalih karnevalskih događanja. Iz Stožera podsjećaju da je i dalje na snazi Odluka Nacionalnog stožera CZ o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja a koja je na snazi do 31. siječnja odnosno da je prema Odluci dozvoljeno održavanje javnih događanja i okupljanja na kojima može biti do 25 osoba na jednom mjestu i gdje treba voditi računa da je razmak između osoba najmanje 1,5 metara na otvorenom, odnosno 2 m u zatvorenom prostoru. Kontrolu poštivanja mjera provode djelatnici Ravnateljstva CZ, inspektori državnog inspektorata, policijski službenici i civilna zaštita grada ili općine, ističu u županijskom Stožeru te napominju da podržavaju pusne običaje i tradiciju kraja ali uz poštivanje svih mjera za čije je provođenje odgovoran organizator manifestacije.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Gorske novosti, ilustracija

2 comments on “PORUKA ŽUPANIJSKOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE: Maškarane aktivnosti su dozvoljene ali uz stroga pridržavanja epidemioloških mjera

  1. Aloooo, pa svi smo za tradiciju al ne u ovim vremenima kad su zatvoreni kafici, djeca neidu u skolu. Pa mozete misliti te maskare na distanci od 2 m…kad se napiju ko guz….i pocnu plaziti i puhati jedni pi drugima.O Boze i civilnog stozera al ima pametno razmisljanje.Pa yu se nezna ko koga j…!!!!!!!

  2. Pa cijele smo godine umaskirani. Ča će nam mackare sada. Vrime je da skinemo maske i prodisemo. kada je sve bilo normalno mackare u vrbovsko su propale.

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: