gospodarstvo

URUČIO GRADONAČELNIK DRAŽEN MUFIĆ: Dvanaesteročlanoj obitelji Majić 100.000 kuna za kupnju kuće u Vrbovskom


Gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić (u sredini) s obitelji Majić

VRBOVSKO – Donaciju od 100.000 kuna gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić uručio je Ivi Majiću doseljeniku iz Solina za kupnju kuće a temeljem Odluke o davanju financijske pomoći za kupnju nekretnine na području Grada Vrbovskog. Dvanaestero člana obitelj Majić u Vrbovsko se doselila u rujnu 2019. godina privučena gradskim demografskim mjerama koja će uz pomoć darovnice Grada Vrbovskog od 100 tisuća kuna kupiti kuću na ulazu u Vrbovsko. Kako ističu u Gradu Vrbovskom, mjera za davanje financijske pomoći za kupnju nekretnina kao i za preuređenje nekretnina ići će i dalje kako bi se potaklo doseljavanje ljudi na područje Grada Vrbovskog kao i ostanak obitelji na ovom području.

Ivo Majić pred kućom koju će kupiti uz pomoć Grada Vrbovskog

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Grad Vrbovsko

2 comments on “URUČIO GRADONAČELNIK DRAŽEN MUFIĆ: Dvanaesteročlanoj obitelji Majić 100.000 kuna za kupnju kuće u Vrbovskom

  1. Grad bez ljudi

    Jedan od rijetkih dobrih poteza našeg šerifa. Jest da je tajming ovoga i svih drugih silnih potpisivanja ugovora vrlo proziran, ali nema veze.
    Još da Mufić shvati da su za ZADRŽAVANJE MLADIH najvažnija radna mjesta, možda bi nam grad i krenuo prema naprijed.
    Jedna obitelj koja se doselila i puno veći broj mladih Vrbovštana koji su morali odseliti jer u njihovom gradu nema radnih mjesta. I Mufić se još hvali demografskom politikom. Taj čovjek postaje sve smješniji.

  2. 12 clanova? ok…

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: