DANAS POTPISAN UGOVOR A OTVORENJE U KOLOVOZU: U poslovnoj zoni otvara se prva autopraonica


Potpisivanje ugovora – gradonačelnik Mufić (lijevo) i investitor Bačelić (desno)

VRBOVSKO – Već krajem kolovoza ove godine Vrbovsko bi u Poslovnoj zoni trebalo dobiti svoju prvu autopraonicu i to samoposlužnu.

Dva mjesta za osobne automobile i jedno mjesto za veća vozila

Praonicu koja će imati dva mjesta za osobne automobile i jedno mjesto za veća vozila planira otvoriti privatni investitor Neven Bačelić iz Duge Rese s kojim je u Gradu Vrbovskom danas potpisan ugovor o kupoprodaji gradskog zemljišta u Gospodarsko poslovnoj zoni K1 – Vrbovsko – sjever.

Grad Vrbovsko sa zadovoljstvom i odmah izašao u susret investitoru

Tom prilikom  vrboščanski gradonačelnik Dražen Mufić je istaknuo da je Grad Vrbovsko sa zadovoljstvom i odmah izašao u susret privatnom investitoru Bačeliću, kada je on izrazio ozbiljnu namjeru da izgradi autopraonicu u Vrbovskom. U tom cilju, pojasnio je, Mufić, privatni investitor je samostalno financirao, a Grad Vrbovsko proveo potrebnu zakonsku proceduru za izmjene i dopune Urbanističkog plana uređenja UPU 6 – gospodarske zone poslovne namjene K1 – Vrbovsko koje su usvojene na 28. sjednici Gradskog vijeća čime su se ostvarili prostorno-planski uvjeti za smještaj autopraonice u Poslovnoj zoni.

U funkciju već krajem kolovoza

Investitor Bačelić zahvalio se na gradskoj podršci njegove inicijative da izgradi autopraonicu u Vrbovskom te istaknuo da je nakon kupnje zemljišta njegov idući korak dovršetak izrade projektne dokumentacije i ishođenje građevinske dozvole koju očekuje za oko mjesec dana, da će po njegovim procjenama izvođenje radova i montaža uređaja autopraonice potrajati oko dva mjeseca te ako ne bude većih kašnjenja staviti je u funkciju već krajem kolovoza.

Poslovna zona u Vrbovskom

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Grad Vrbovsko/Gorske novostiKategorije:gospodarstvo

Oznake:, , , ,

3 replies

 1. Poštovani gradonačelniče!
  Vidim da komentare čitate i uvažavate. Samo bi Vam skrenuo pažnju da s obzirom na tešku situaciju sa Covid-om nije preporučeno koristiti ruke na način na koji ih Vi koristite!

 2. Zavlače čovjeka s ugovorom već više od godine dana , da se Mufan ima čime hvaliti uoči izbora .
  Zamisli s čim ????
  Autopraonicom .
  Proziran i pročitan si Muficu !!!!
  Nema veze šta smo postali grad bez ljudi !!

  • Bitno da su Novi list i službena web stranica grada puni njegovih bajnih investicija. Sreća da je osvijetlio ulaz u Vrbovsko (2,6 mil kn). Sada će svi oni koji su zbog posla morali otići iz Vrbovskog vidjeti put za natrag. Onda će se po lijepo asfaltiranim cestama provozati kroz svoj rodni grad, otići u Kamačnik gdje će novac za ulaznicu staviti u blagajnu od “Lokvarke”. Nakon šetnje do izvora gdje će se diviti kako u mračnim dubinama istog više nema trupaca i granja (a to su samo čuli zbog cifre koja je u igri: 1,2 mil kn), vratiti će se u restoran na ulazu. Tu će popiti kavu u objektu koji je obnovljen našim novcem, a od kojeg nemamo ništa jer ga vodi netko treći. U povratku će možda malo začuđeno pogledati PRAZNU ali natkrivenu gradsku tržnicu.
   Negdje oko naplatnih će shvatiti da u Vrbovskom za njih i dalje nema radnih mjesta, reći u sebi “Hvala Dražene!” i otići u neka druga, uspješnija mjesta i gradove koji ne troše njihov novac na bespotrebne megalomanske projekte kao što je to radio naš počasni građanin i kao što to radi njegov veliki učenik.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: