politika

OSVOJIO GOTOVO 73% GLASOVA: Petar Mamula ostaje dožupan Primorsko goranske županije


Petar Mamula

ŽUPANIJA – Petar Mamula ostaje dožupan Primorsko goranske županije iz reda srpske nacionalne manjine. Kao kandidat koalicije SDP-PGS-IDS-HSU-HSS Mamula je na jučerašnjim lokalnim izborima sa 710 glasova odnosno 72,82% pobijedio protukandidata  Nezavisnog Dušana Stipanovića za kojeg je glasalo 233 birača. Oba kandidata dolaze iz Vrbovskog gdje je za Mamulu glasalo 362 birača odnosno 62,19 % a za Stipanovića njih 196 (33,67%).

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: pgz.hr

3 comments on “OSVOJIO GOTOVO 73% GLASOVA: Petar Mamula ostaje dožupan Primorsko goranske županije

 1. Gor(s)ki

  Na ovim našim “vjetrometnim” prostorima ostaje SVE ISTO
  Mufić gradonačelnik
  Hlavač radi u bolnici
  Mamula “manjinski dožupan
  općinski načelnici u Gorskom Kotaru uglavnom isti-osim “volontera”,
  a mi ćemo i dalje imati o čemu pisati

 2. Centralinfo

  Lako si ti gospodine Mamula pobijedio Stipanovića kad je Stipanović dijelio krumpir i aroniju ti si vodio kampanju.Slabo mu je Mufić organizirao kampanju za dožupana,navukao i njega i onog malog Nemanju samo zbog svoga interesa i sad im se iza leđa smije.Nije toliko čudno za Duju ali Nemanja da nasjeda na Mufićeve manipulacije to je već raspad sistema.

  • Slučajni prolaznik

   @Centralinfo
   Možemo se složiti da g. Stipanović nije imao šanse protiv g. Mamule, bez obzira na kampanju g. Stipanovića… tako da nema potrebe isticati neke gluposti.
   Što se tiče g. Musulina, pričao sam s njim par puta, aposlutno mu politika nije potrebna u životu jer ima relativno sređen život, dečko je imao volju i želju da pokuša nešto napraviti za svoj kraj i skidam mu kapu zbog toga.
   Također, dovoljno govori to da je g. Busić (SDSS, SDP & ostali) u odnosu na g. Musulina (kandidat grupe birača) dobio SAMO 2 (odnosno 1) glasa više… mislim da dovoljno govori o tome da ljudi u g. Musulinu vide potencijal i promjenu. Mene osobno zanima da li će se on kandidirati 2025. godine :)).
   Isto tako, što g. Mamula čeka s angažiranjem g. Musulina u lokalnoj politici obzirom na izborni potencijal koji je ovaj pokazao?
   Čestitke i ovdje svim pobjednicima (i onim za 7 dana) lokalnih izbora!

Komentari su isključeni.

%d blogeri kao ovaj: