gorska pisma (čitatelja)

GORSKA PISMA (ČITATELJA): Apel Mladena Marušića – Kupnjom ulaznica podržimo opstanak kino predstave za djecu


VRBOVSKO – Dragi roditelji –  podržite kino predstavu za djecu u Vrbovskom! Dovedite svoju djecu u kino. Kupnjom ulaznica podržimo opstanak kino predstave za djecu. Uspostavom kina sa najsuvremenijom  opremom, Vrbovsko je postao lider kulture u Gorskom kotaru. Na prošloj kino predstavi u Vrbovskom, moja kćerkica i ja bili smo jedini gledatelji.  Film je bio edukativan za djecu. Govorio je o rodama Malenoj i Klepetanu. Klepetan je simbol povratka u Hrvatsku. Vraća se svojoj ljubavi Malenoj. Učimo svoju djecu, da mogu vidjeti Svijet i sve što ih zanima u njemu. No, uvijek se trebaju vratiti u jedinu nam i vječnu Hrvatsku. U svoje voljeno Vrbovsko.

AUTOR: Prof. savjetnik Mladen Marušić dipl.ing, Vitez inovatorstva Bruxelles 2011.

Sva mišljenja, stavovi i zaključci izneseni od strane autora Gorskih pisama čitatelja su isključivo njihovi privatni i kao takvi ne predstavljaju mišljenja, stavove i zaključke portala gorskenovosti.net
Imate li i Vi misli koje želite podjeliti sa čitateljima Gorskih novosti pošaljite mail sa tekstom na gorskenovostinet@gmail.com sa naznakom za Gorska pisma (čitatelja) i ostavite svoje podatke i fotografiju.

%d blogeri kao ovaj: