politika

NOVI ČABARSKI GRADONAČELNIK PUNOM PAROM PRIONUO NA POSAO: Dražović obilazi zapuštene pogone i odlagalište te najavljuje ukidanje službenih mobitela


Čabarski gradonačelnik Antonio Dražović (u sredini) s čelnikon Živog zid Ivanom Viliborom Sinčićem (drugi, lijevo) u obilasku pogona

ČABAR – Čabarski gradonačelnik Antonio Dražović obišao je „Finvestove“ pogone kako bi se upoznao s njihovim stanjem.

Svi objekti su propali i nisu u funkciji

–  Nažalost, svi objekti su propali i nisu u funkciji, osim pilane u Gerovu. Razvijamo strategiju za oporavak. Potencijal je visok., objavio je, na društvenoj mreži, nakon obilaska Živozidaš Dražović s kojim je u društvu bio i čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

Zahvala Sinčiću na dolasku u Čabar

U svojoj objavi Dražović se zahvalio Sinčiću na dolasku u Čabar kao i obećanoj pomoći i to kroz Europski parlamet gdje je zastupnik. U proteklih tjedan dana koliko je prošlo od kada je preuzeo vlast u Čabru, Dražović je udarnički prionuo na posao čelnika Grada a svoje aktivnosti redovno objavljuje na društevnoj mreži.

Čabar treba biti planinski raj a ne planinsko smetlište

Tako je objavio kako je obišao odlagalište otpada Peterkov laz za čiju se, kaže, sanaciju svake godine predviđa oko milijun kuna a da prema dostupnim podacima i iz vidljivog nije vršena. – Navedenu praksu ću hitno zaustaviti jer Čabar treba biti planinski raj, a ne planinsko smetlište, objavio je Dražović koji će isto tako javnost uskoro obavijestiti o odluci što će učiniti kao gradonačelnik prema odgovornima.

Ukidaju se službeni mobiteli a plaće svih djelatnika bit će javno dostupne

Najavio je i kako aktivno radi na otvaranju svih financijskih transakcija Grada Čabra prema javnosti. – Kao što sam i obećao u kampanji plaće svih djelatnika bit će javno dostupne ali i sve transakcije prošle gradske vlasti da vidite u kakve probleme su nas doveli i sa kakvim problemima se već danima borimo, objavio je Dražović te najavio da ukida sve ono što nije nužno za rad uprave poput službenih mobitela od kojih će ostaviti samo dva koja će se koristiti za terenski rad te da će javno objaviti i sve ugovore sa tvrtkama koje rade za grad, jer kaže, – Sve morate znati i sve ćete znati., stoji u objavama novog gradonačelnika Čabra Antonia Dražovića.

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: facebook.com Čabar-planinski raj

%d blogeri kao ovaj: