crna kronika

KORONA OPET BUKTI U GORSKOM KOTARU: Vrbovsko treće po broju zaraženih a stanje i u drugim goranskim gradovima nije dobro


Oglasi

GORSKI KOTAR – Nakon samo par dana smiraja, brojke novooboljelih od korone u Gorskom kotaru opet rastu. Jučer su tako u goranskom kraju zabilježena čak 94 nova slučaja zaraženih koronom a najviše ih imaju gradske sredine.

Čabar 38 novozaraženih

Ponovno dnevni rekord bilježi Čabar koji ima 38 novozaraženih osoba a ukupno u zadnjih 14 dana broji velikih 141 oboljela od korone. U Delnicama je novih 15 a ukupno ih je 53 a vrlo brzo dostiže ih Vrbovsko u kojem je jučer zabilježeno 14 novih gdje je ukupno 47 oboljela od korone.

Vrbovsko opet u dvoznamenkastim brojkama

To je Vrbovskom u zadnjih 14 dana drugi dnevni rekord  sa dvoznamenkastim brojem (19 novooboljelih, 5. studenog) s kojim je prestigao Ravnu Goru koja je sada sa svojih 29 ukupno oboljelih od korone a 5 novozaraženih na četvrtom mjestu ljestvice zaraženih u Gorskom kotaru.

Solidna situacija u Skradu i Lokvama

Od ostalih goranskih sredina rast novooboljelih bilježe Fužine sa 7 novoozaraženih ukupno 12, zatim po pet novozaraženih Brod Moravice (ukupno  11) i Mrkopalj (ukupno 10). Najmanje novozaraženih imaju u Skradu i to dva gdje je u zadnjih 14 dana ukupno oboljelih 8 te Lokve u kojima je sa 3 novozaražena ukupno 11 oboljelih od korone. Ukupan broj zaraženih od korone u Gorskom kotaru u zadnjih 14 dana je 322 oboljele osobe.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ilustracija, Photo by Vladimir Fedotov on Unsplash

%d blogeri kao ovaj: