sport i školstvo

VETERANSKO PRVENSTVO BALKANA: Slavica Grgurić Pajnić vratila se s tri zlatne medalje i naslovom prvakinje


Oglasi

GORSKI KOTAR – S Prvenstva Balkana za veterane, delnička sportašica Slavica Grgurić Pajnić vratila se sa tri zlatne medalje i naslovom prvakinje Balkana za 2022. godinu u kategoriji W65 plus.

Uvijek motivirana sportom i nastupom ostvarujem svoje ciljeve

Najuspješnija goranska veteranka, Grgurić Pajnić, na tom prvenstvu održanom u Novom Mestu, medalje je osvojila u  disciplinama bacanja diska, koplja i kugle. O svom uspješnom nastupu i osvajanju naslova prvakinje, kazala je –  Uvijek motivirana sportom i nastupom ostvarujem svoje ciljeve i zapravo mogu sada samo poželjeti sama sebi zdravlja da još u godinama što slijede postignem dobar sportski rezultat u atletici te tako polako ostvarujem svoju mladenački želju za bavljenjem ovom prekrasnom vrstom sporta, koja tada nije bila ostvarena, ali evo srećom ostvaruje se u godinama prema kraju sportske karijere.

Jedna od 44 predstavnika reprezentacije Hrvatske

Svakako mogu apelirati na nedostatak terena za bavljenjem atletikom koji bi omogućio mnogim sportašima pripreme i održavanje, istaknula je goranska atletičarka Grgurić Pajnić koja je na prvenstvu Balkana nastupila kao jedna od 44 predstavnika reprezentacije Hrvatske. Kako ističe Grgurić Pajnić, sa prvenstva održanog ovaj vikend za nastup hrvatske reprezentacije još uvijek nisu poznati svi zbirni podaci, po disciplinama no, kaže, učinjeni su mnogi odlični rezultati, osobni i Balkanski rekordi. – Ovo je za mene treće prvenstvo Balkana u dvorani odnosno ukupno šesti nastup na toj vrsti prvenstva.

Nastup za reprezentaciju je za mene posebno zadovoljstvo

Nakon osam godina članstva u AK Kvarner Rijeka nastup za reprezentaciju je za mene posebno zadovoljstvo. Nastojim učiniti najbolje što mogu u trenutku nastupa gdje mi je najteži dio u dvorani s obzirom da nemam kao bacačica,  gdje trenirati u zimskom periodu u Gorskom kotaru a ljetni period mi donosi treninge na livadama i proplancima, gdje sam uskraćena za tehnički izbačajni krug pa stoga svojom primjerenom upornošću nastojim nadoknaditi te manjkavosti i ostvariti rezultate koji su dostatni pobjedi, istaknula je Grgurić Pajnić koja je svom dosadašnjem nizu medalja pridodala još tri nova zlata i još jedan naslov prvakinje osvojen na natjecanju na kojem su nastupili atletičari iz Slovenije, Bugarske, Grčke, Makedonije, Srbije, Turske, Rumunjske, Albanije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Oglasi

AUTOR: Gorske novosti

FOTO: Ustupila Slavica Grgurić Pajnić

%d blogeri kao ovaj: