gospodarstvo vijesti

ČABRANI LJUTI JER VEĆ PAR DANA NEMAJU VODE: Iz KD Čabranka javljaju – radovi završili voda će doći najkasnije do sutra ujutro


Oglasi

ČABAR – Čitatelji s područja Grada Čabra danas su nam se obratili kako bi izrazili veliko nezadovoljstvo stanjem u vodoopskrbi u svome kraju. Ističu da vode nema već nekoliko dana i da su sa strpljenjem već na samom kraju, posebice stoga jer ne znaju razlog nestanka vode niti do kada će to trajati. Odmah smo istražili o čemu je riječ te saznali da se radilo o sanaciji cjevovoda, odnosno glavne tlačne cijevi i da će voda doći do svih korisnika najkasnije do sutra ujutro.

Naime, tu je obavijest prije jedan sat objavio direktor KD Čabranka, Mladen Bastijanić u kojoj stoji – Radovi na sanaciji cjevovoda su danas privedeni kraju.

Prilikom prve procjene štete najavili smo završetak radova do četvrtka, ali evo uspjeli smo i prije zadanog roka.

Hvala zaposlenicima KD Čabranke, Vodovodu Rijeka na dopremi materijala i pomoći u ljudstvu i postavljanju nove cijevi te stručnom bageristu iz tvrtke Zidar.

Pumpe su uključene, i čim se vodospreme napune, voda će doći do svih korisnika najkasnije do sutra ujutro, stoji u objavi direktora Bastijanića.

Zbog tih radova na sanaciji glavne tlačne cijevi bez opskrbe vodom bila su naselja Gerovo, Tršće, dio Prezida, dio Čabra, Vode, Gorači i Parg.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : KD Čabranka

%d blogeri kao ovaj: