Grad Vrbovsko vijesti

POTPISANI UGOVORI: Za financiranje javnih potreba Grad Vrbovsko osigurao gotovo 92 tisuće eura


Oglasi

VRBOVSKO – Za kulturu, sport i socijalnu skrb u vrboščanskom proračunu, ove godine, osigurano je gotovo 92 tisuće eura. Sredstva su raspodijeljena na 41 odabrani projekt lokalnih udruga i organizacija a po područjima najviše je dobio sport i to nešto malo više od 51 tisuće eura, slijedi kultura sa 35.255 eura te socijalna skrb za koju je izdvojeno 5.620 eura.

Kako ističu u Gradu Vrbovskom, odabrani su projekti i programi lokalnih društava kroz čije aktivnosti se promiče Grad Vrbovsko, osnažuje kultura, a posebno rad s mladima.

Ugovore o sufinanciranju projekata s predstavnicima udruga potpisao je gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić uz nazočnost, pročelnice Jedinstvenog upravnog odjela Marine Tonković i stručne suradnice Tatjane Kušić.

Zajedničko potpisivanje organizirano je u etno-kući „Kuća Bogoljuba Mancea“ pa je to bila i prilika da se okupljenima predstavi novo-uređeni gradski objekt, prezentiraju mogućnosti i uvjeti korištenja tog novog prostora, te pozovu da ga koriste s ciljem unaprijeđena društvenog života lokalne zajednice.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Grad Vrbovsko

%d blogeri kao ovaj: