plaćeni oglas vijesti

SNV U SVOJOJ KAMPANJI POZIVA: Pred nama su izbori koje nije lako ni izgovoriti a jako su bitni – Idemo na izbore 7. maja za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina!


U nedjelju, 7. maja 2023. godine, održat će se izbori za članove vijeća i predstavnike nacionalnih manjina u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, pa time i za vijeća i predstavnike srpske nacionalne manjine.

Pozivamo vas da izađete na izbore i iskoristite svoje biračko pravo!

Pravo na osnivanje vijeća i izbor predstavnika garantirano je zakonom u onim mjestima u kojima pripadnice i pripadnici srpske zajednice žive u dovoljno velikom broju.

Srpsko narodno vijeće (SNV) osnovano je 1997. i već više od dvije decenije djeluje kao centralna koordinacija srpskih vijeća na državnom nivou. U uskoj suradnji sa Zajedničkim vijećem općina, Prosvjetom, Privrednikom, Srpskim demokratskim forumom i drugima, SNV učestvuje u svim kulturnim, razvojnim, pravnim, obrazovnim, medijskim, istraživačkim i drugim aktivnostima srpske zajednice u Hrvatskoj.

Na području Grada Vrbovskog može se glasati na tri biračka mjesta, zaokruživanjem broja ispred imena kandidata i kandidatkinja na gradskoj i županijskoj razini:

biračko mjesto br. 1 u Vrbovskom, ul. Ivana Gorana Kovačića 19 u Šumariji Vrbovsko koje obuhvaća birače nacionalnih manjina s prebivalištem u naseljima Jablan, Poljana, Vujnovići, Vrbovsko, Presika, Hajdine, Stubica, Tuk, Hambarište, Blaževci, Plemenitaš, Štefanci, Zapeć, Zaumol, Dolenci, Draga Lukovdolska, Gorenci, Lukovdol, Lesci, Nadvučnik, Podvučnik, Radočaji, Rtić, Vučnik, Damalj, Klanac, Liplje, Močile, Plešivica, Rim, Severin na Kupi, Smišljak, Zdihovo, Mali Jadrč, Veliki Jadrč i Osojnik

biračko mjesto br. 2. u Gomirju, ul. Jove Mamule , Područna škola Gomirje, koje obuhvaća birače nacionalnih manjina s prebivalištem u naseljima: Gomirje, Kamensko, Majer, Musulini sa pripadajućim selima Brezova Poljana, Kosanovići, Kovačevići, Luke, Polovine, Ranići, Ribnjak i Zelići te Ljubošina sa pripadajućim selima Carevo Brdo, Ključ, Palajse, Rabatić Poljana i Trnova Poljana

biračko mjesto br. 3. u Moravicama, ul. Marka Vučkovića 2 u prostorijama Doma kulture (Dvorana TZK) koje obuhvaća birače nacionalnih manjina s prebivalištem u naseljima: Moravice, Carevići, Donji Vučkovići, Donji Vukšići, Gornji Vučkovići, Gornji Vukšići, Komlenići, Radoševići, Matići, Međedi, Petrovići, Tići, Mlinari, Žakule, Bunjevci, Dokmanovići, Dragovići, Jakšići, Nikšići, Radigojna, Tomići, Topolovica, Vukelići i Vučinići

KANDIDATI SNV-a NA LISTI ZA ŽUPANIJSKO VIJEĆE (PGŽ)

1.

2. VESNA BLANUŠA; SNV

3.

4. ĐORĐE BUSIĆ; SNV

5. MIHAELA CVJETKOVIĆ; SNV

6. DRAGAN ČENIĆ; SNV

7.

8. RADOJKA DANIČIĆ; SNV

9.

10.

11. DUŠAN DMITROVIĆ; SNV

12. NATALIJA DOKMANOVIĆ; SNV

13.

14.

15.

16. RADMILA GAŠPAROVIĆ; SNV

17. MILANKA GRANDIĆ; SNV

18. DEJAN JAKŠIĆ; SNV

19. GORAN JANKOVIĆ; SNV

20.

21.

22.

23.

24. ANĐELKA MAMULA; SNV

25. MILAN MAMULA; SNV

26. DUŠAN MILANOVIĆ; SNV

27.

28. MILE OPAČIĆ; SNV

29.

30. RADMILA OSTOJIĆ; SNV

31. DEAN PIJEVAC; SNV

32.

33. MIRJANA POPOVIĆ; SNV

34.

35.

36.

37. DAMIR RADOVIĆ; SNV

38. SANJA RATKOVIĆ; SNV

39. ZORAN STANKOVIĆ; SNV

40.

41. ĐURO STIPANOVIĆ; SNV

42. LJILJA TALIJAN; SNV

43.

44.

45.

46. ILIJA TRBOVIĆ; SNV

47. SIMO VIGNJEVIĆ; SNV

KANDIDATI SNV-a NA LISTI ZA GRADSKO VIJEĆE (VRBOVSKO)

1.ĐORĐE BUSIĆ; SNV

2. GORAN DOKMANOVIĆ;SNV

3. DEJANA DRAGANOVIĆ; SNV

4. DEJAN JEZDIĆ; SNV

5. NEDELJKO KOVAČIĆ; SNV

6. ANĐELKA MAMULA; SNV

7. MILAN MAMULA; SNV

8. PETAR MAMULA; SNV

9. NEVENKA MRAKOVIĆ; SNV

10. DRAGAN STIPANOVIĆ; SNV

11. ĐURO STIPANOVIĆ; SNV

12. VASO STIPANOVIĆ; SNV

13. ILIJA TRBOVIĆ; SNV

14. JOVAN TRBOVIĆ; SNV

15. MILAN VUKELIĆ; SNV

PLAĆENI OGLAS

%d blogeri kao ovaj: