politika vijesti

DIJALOGOM DO JAČE ORGANIZACIJE – U Moravicama održan sastanak vrboščanskog i goranskog Foruma žena SDP-a


Oglasi

MORAVICE – Jučer su se u Moravicama sastali predstavnici vrboščanskog SDP-a i Foruma žena SDP-a Delnice – Gorski kotar.

Kako javljaju iz goranskog FŽ SDP, zajednički sastanak održan je u moravičkom Domu umirovljenika a razgovaralo se o temeljnim problemima u svojoj zajednici – nezaposlenost i starenje stanovništva.

– Tema su to koje u Gorskom kotaru nažalost nalazimo u svakom mjestu a nezaposlenošću su najviše pogođene žene srednjih godina, ističu u goranskom FŽ SDP-a te dodaju da su uz to na sastanku istaknuti i problemi koji more gotovo svaki kraj – propadanje poduzeća, privatne investicije koje se ne provedu zbog sporosti administracije te ulaganja koja nisu usmjerena održivo.

 Na sastanku SDP-ovaca u Moravicama sudjelovali su gošća Mirela Smojver, stručna suradnica SDP-a Primorsko-goranske županije, predsjednica SDFŽ Gorski kotar Dona Kontić, primorsko-goranski dožupan Petar Mamula, čelnik vrboščanskog SDP-a Saša Burić i članovi iz Moravica.

– Nadamo se kroz daljnju suradnju jačati rad organizacije jer bitno je umrežavati se i raditi – jedino kroz dijalog se može nešto postići, poručili su iz goranskog Foruma žena SDP-a nakon susreta u Moravicama.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Forum žena SDP-a Delnice – Gorski kotar

%d blogeri kao ovaj: