Grad Vrbovsko vijesti

NA VELIKOJ MEĐUNARODNOJ UTRCI U CRNOJ GORI : Vozač AK Vrbovsko Racing, Cvetko Jaketič osvojio 2.mjesto u klasi 4b i 3. mjesto u grupi 4.


Oglasi

VRBOVSKO – Na, prošli vikend, održanoj međunarodnoj utrci „Memorijal Tripo Bukilica – Kotor 2023.“, u Crnoj Gori uspješan nastup imao je vrboščanski Auto klub, Vrbovsko Racing. Kako javljaju iz kluba, na utrci na kojoj je nastupilo 138 natjecatelja iz 5 zemalja, njihov član Cvetko Jaketič osvojio je 2.mjesto u klasi 4b, te 3. mjesto u grupi 4.

Prva vožnja po suhom prošla je sa lošim odabirom guma i jednim okretanjem na početnom dijelu staze a druga vožnja po kiši, osigurala je prvo mjesto u klasi ali nedovoljno za preuzimanje prvog mjesta klase ukupno, ističu u AK Vrbovsko Racing po povratku s natjecanja na poznatoj brdskoj stazi Kotor-Trojica, dugoj 4.350 metara s 16 zavoja i s pet postotnim usponom.

Međunarodna utrka „Memorijal Tripo Bukilica – Kotor 2023.“, održana je u organizaciji Auto sportskog kluba Kotor, boduje se za FIA CEZ Prvenstvo Srednjeeuropske zone, državna prvenstva Crne Gore i Hrvatske, a posebno nagrađuje i Kup Kotora. Nastupilo je 138 vozača iz Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Kosova, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske, koju je predstavljalo 18 klubova sa 57 vozača.

AK Vrbovsko Racing ovaj vikend natječe se na utrci Formula driver Buzet gdje će nastupati Sandro i Sebastian Jaketič sa Opel Astrom u klasi 5 sport automobili.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : AK Vrbovsko Racing

%d blogeri kao ovaj: