Grad Vrbovsko vijesti

GRAD POZIVA : Dođite na kazališnu predstavu, možda osvojite luksuznu večeru!


Oglasi

VRBOVSKO – Ovaj mjesec Grad Vrbovsko i Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko kreću s programom kazališnih predstava koje će se jednom mjesečno – od svibnja do lipanja, te od rujna do prosinca prikazivati u Domu kulture Vrbovsko. Javljaju to iz Grada uz najavu kako je prva predstava iduću nedjelju (28. svibnja) i to CASABIANCA koju su napisali i izvode Irena Grdić i Mario Lipovšek Battifiaca. 

Gostovanje kazališnih predstava u gradskom angažmanu već je poznata aktivnost posebice u sklopu proslava i manifestacija no u ovom programu novost je nagradna igra. Naime, u Gradu se se dosjetili kako na kulturu privući publiku pa jednom sretnom dobitniku nude – pazite sad – večeru u vrijednosti ni manje ni više nego 100 eura.

Kako ističu u Gradu – Publiku na svakoj predstavi očekuje iznenađenje. Možda baš vaša ulaznica osvoji večeru u vrijednosti od 100 eura. Uživajte u predstavama i nagradama!, poručuju organizatori.

No da bi ste sudjelovali u toj gastro – kulturnoj nagradnoj igri, morate platiti ulaznicu od 10 eura i tek onda, uz naklonjenu sreću, osvajate luksuznu večeru.

Više o kupnji ulaznica i kazališnom programu možete saznati – ovdje.

Oglasi

AUTRO : Nensi Tatar

FOTO : Grad Vrbovsko, ilustracija – unsplash.com

%d blogeri kao ovaj: