politika vijesti

SUTRA SE U VRBOVSKOM KUHA LIJEVI KOTLIĆ : U opuštenom druženju s građanima predstavnici lijevih stranaka se natječu u pripremi lovačkog kotlića


Oglasi

VRBOVSKO – Sutra se u Vrbovskom održava Lijevi kotlić i 2. otvoreno prvenstvo Hrvatske u pripremi lovačkog kotlića za stranke lijevog političkog spektra.

Tu manifestaciju drugu godinu za redom organizira vrboščanski SDP sa županijskom organizacijom stranke, SDP PGŽ, a radi se o susretu  predstavnika lijevih stranaka  organiziranom u manje formalnom obliku kako bi se u opuštenijem izdanju družili sa građanima.

Lijevi kotlić i ove godine, održava se na prostoru Gradske tržnice u Vrbovskom a okupljanje počinje u 10 sati. Kako ističu organizatori, ocjenjivački žiri natjecanja čine renomirani kulinarski stručnjaci i očekuje se dolazak predstavnika stranačkog vodstva SDP-a Hrvatske, županijske organizacije kao i predstavnika drugih lijevih stranaka.

Podsjetimo, prošlogodišnje SDP-ovo 1. otvoreno prvenstvo Hrvatske u pripremi lovačkog kotlića okupilo je 13 ekipa lijevih stranaka, a pobjedu je odnijela ekipa SDP Kastav. Uz goranske SDP-ovce ( SDP Gorskog kotara, Vrbovsko, Forum žena GK), kotliće su kuhali i primorski SDP-ovci (Rijeka, Čavli, Kastav), susjedi iz ogulinskog SDP-a, zatim ekipa SDSS-a Vrbovsko, HSU-a i HSS-a Rijeka, IDS-a i PGS-a, a međunarodni karakter natjecanju dala je slovenska ekipa Socijalnih demokrata, SD iz Kočevja.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Arhiva GNN

%d blogeri kao ovaj: