ostalo vijesti

DRUGI DAN AKCIJE DARIVANJA KRVI: Odazvalo se 79 Gorana a krv dalo njih 64

...posebna pohvala ide Zlatku Puškariću iz Crnog Luga za 116 puta darovanu krv i Hrvoju Babić iz Delnica za 114 puta, a istaknuta su i tri nova darivatelja...


Oglasi

DELNICE – Drugi dan akcije dobrovoljnog darivanja krvi u Delnicama odazvalo se 79 darivatelja, a krv je dalo njih 64.

Kako ističu u Gradskom društvu Crvenog križa Delnice posebna pohvala ide Zlatku Puškariću iz Crnog Luga za 116 puta darovanu krv i Hrvoju Babić iz Delnica za 114 puta, a istaknuta su i tri nova darivatelja Vedran Kardoš, Fabijan Tomić i Đorđe Zafirov.

Na drugi dio proljetne akcije u Delnicama odazvalo se 18 darivateljica od kojih u delničkom CK ističu, Katarinu Kolozeti, Delnice (39), Helenu Pelko, Delnice (21), Moniku Pušelja, Ravna Gora (16), Eminu Tomac, Mrkopalj (15), Mirjanu Čop, Delnice (14), Almu Dedić, Delnice (11) i Martinu Tušek, Brod Moravice (7).

Od muških darivatelja krvi sa 50 i više darivanja na drugi dio akcije odazvali su se: Arsen Jakovac, Sunger (88), Julijan Bolf, Lokve (86), Darko Kordiš, Delnice (79), Paul Jedriško, Mrkopalj (71), Goran Legović, Brod Moravice (62), Mario Štimac, Delnice (64), Igor Pušelja Delnice (60), Saša Kolozeti, Lokve (54), Goran Pleše, Delnice (54), Nenad Toplak, Mrkopalj (54), Krunoslav Jakoplić, Delnice (52), Tomislav Mihelčić, Delnice (52) i Danijel Pleše, Delnice (52).

Zahvaljujemo se darivateljima, zaposlenicima HŠ Uprava šuma Delnice, MUP PP Delnice s ispostavom Čabar, pripadnicima Hrvatske vojske, MK Mountain Riders, Delnice te pojedincima i udrugama na redovitim dolascima na akcije, poručili su iz delničkog Crvenog križa koji je i ovu akciju proveo u suradnji sa Stručnim timom Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC Rijeka.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Gradsko društvo Crvenog križa, Delnice

%d blogeri kao ovaj: