sport i školstvo vijesti

U KAŠTELU ZRINSKIH U BRODU NA KUPI : Međunarodni dan muzeja obilježen treningom “Muzej u pokretu”

događaj koji je spojio kulturu i tjelesnu aktivnost organizirao je Cross Sport Delnice u suradnji s Prirodoslovnim muzejom Rijeka


Oglasi

BROD NA KUPI – Funkcionalnim treningom “Muzej u pokretu”, održanim u četvrtak u Kaštelu Zrinskih u Brodu na Kupi na poseban način obilježen je Međunarodni dan muzeja. Taj događaj koji je spojio kulturu i tjelesnu aktivnost organizirao je Cross Sport Delnice u suradnji s Prirodoslovnim muzejom Rijeka.

Bilo nam je zadovoljstvo, ističu u delničkoj udruzi, ugostiti 15 posjetitelja koji su odlučili napraviti mali korak za sebe i uključiti se u ovaj jedinstveni trening. U prekrasnom ambijentu kroz našu aktivnost, poticali smo posjetitelje da se kreću, istežu i aktivno sudjeluju. Bila je to prava kombinacija zabave i treninga, nakon kojeg smo zajednički razgledali dvorca, ističu u Cross Sportu uz zahvalu svima koji su se pridružili timu Muzeja u pokretu i poruku – ostanite aktivni i pratite naše buduće događaje jer ćemo se rado pobrinuti da pokret ostane i dalje naša prevencija mnogim bolestima.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar
FOTO : Cross Sport Delnice

%d blogeri kao ovaj: