kultura i zabava vijesti

NA KULINARSKOM SKUPU LIJEVIH STRANAKA – LIJEVI KOTLIĆ: Najbolji lovački kotlić skuhala ekipa SDP Matulji 

Natjecanje, održano drugu godinu za redom u Vrbovskom, zajednički su organizirali GO SDP Vrbovsko i ŽO SDP PGŽ, a snage je odmjerilo 9 ekipa iz stranaka lijevog političkog spektra.


Oglasi

VRBOVSKO – Na, u subotu, održanoj manifestaciji Lijevi kotlić, najbolji lovački kotlić skuhala je ekipa SDP Matulji. Drugo mjesto osvojila je ekipa SDP Gorskog kotara, a treća je bila ekipa SDP PGŽ.

Natjecanje održano drugu godinu za redom u Vrbovskom zajednički su organizirali GO SDP Vrbovsko i ŽO SDP PGŽ, a snage je odmjerilo 9 ekipa iz stranaka lijevog političkog spektra. Uz goranske SDP-ovce (SDP Gorskog kotara i SDP Vrbovsko), kotliće su kuhali i primorski SDP-ovci (Rijeka, Kastav, Matulji, Lovran), susjedi iz ogulinskog SDP-a, ekipa ŽO SDP PGŽ te ekipa PGS-a.

Kulinarski skup lijevih stranaka otvorili su i okupljene pozdravili organizatori, predsjednik SDP-a PGŽ Ivica Lukanović i predsjednik SDP Vrbovsko Petar Mamula.

Ivica Lukanović je iskoristio priliku naglasiti značaj i potencijal Gorskog kotara koji ima središnje mjesto u programu županijskog SDP-a.

„Ovo je prostor koji je nevjerojatno koristan za našu županiju, za Hrvatsku, ali i šire – za jugoistočnu Europu. Gorski kotar ima tolike resurse i prirodno bogatstvo, ne samo u ekološkom, nego i u energetskom smislu, a uz to i odličnu geostratešku poziciju, da njemu ustvari ne treba ništa darovati, nego samo malo vratiti od onoga što mu se uzima.“ naglasio je Lukanović.

Petar Mamula istaknuo da su skup stranaka lijevog političkog spektra organizirali kako bi se družili u opuštenijem izdanju i potaknuli komunikaciju koja je potrebna, ne samo SDP-u, nego cijeloj ljevici, da bi sutra mogli kvalitetnije preuzeti odgovornosti, svatko na svojoj razini.

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : ŽO SDP PGŽ

%d blogeri kao ovaj: