gospodarstvo vijesti

LIONS KLUB GORSKI KOTAR : Svečanom ceremonijom u klub primljena gradonačelnica Delnica Katarina Mihelčić

Lionsi su osobe posvećene služenju onima kojima je to potrebno


Oglasi

DELNICE – Gradonačelnica Delnica, Katarina Mihelčić postala je Lionsica. Ceremonija primanja Mihelčić u Lions klub održana je na svečanoj večeri u Lovačkom domu u Delnicama u sklopu izborne skupštine, Lions kluba Gorski kotar.

gradonačelnica Delnica Katarina Mihelčić postala Lionsica

Uz članove kluba i novoizabranog predsjednika LK Gorski kotar, Alena Udoviča svečanoj ceremoniji primanja nove članice, gradonačelnice Delnica u goranski klub nazočili su voditeljica zone Ivana Jakovac, budući guverner LK Hrvatske Milorad Stanić i gosti iz drugih klubova.

Lions klub Gorski kotar osnovan je u veljači 2017. godine. Prvi Lions klub u Hrvatskoj osnovan je u Dubrovniku (Lions club Sveti Vlaho), u listopadu 1990. godine, nakon čega se intenzivno razvija hrvatski Lions pokret čiji temelji sežu u daleku 1917. godinu kada je u lipnju u Chicagu održana osnivačka skupština Lions Clubs International. Sve je počelo kao san čikaškog osiguravatelja i poslovnog čovjeka Melvina Jonesa koji je vjerovao je da lokalni poslovni klubovi trebaju proširiti svoje djelovanje, te da – osim o vlastitom boljitku – trebaju brinuti i o boljitku svoje zajednice i svijeta uopće.

Lionsi, odnosno članovi kluba kojom je postala i gradonačelnica Delnica Mihelčić, osobe su posvećene služenju onima kojima je to potrebno, bilo u svojoj domicilnoj regiji ili u svijetu. Članstvo u Lions klubu pruža različitim ljudima mogućnost susreta i rada u duhu prijateljstva, stremeći prema zajedničkom cilju: pomoći bližnjem.

Oglasi

Autor : Nensi Tatar

FOTO : lions.hr

%d blogeri kao ovaj: