Grad Vrbovsko vijesti

NA OTVORENJU NOVE SEZONE FORMULE DRIVER U BUZETU : Vozač AK Vrbovsko Racing, Sebastian Jaketič osvojio 3. mjesto u klasi 5

Na utrci je nastupilo199 vozačica i vozača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Njemačke.


Oglasi

VRBOVSKO – Vrboščanski Auto klub Vrbovsko Racing, bogatiji je za još jednu medalju.

Na utrci Formula driver u Buzetu, Sebastian Jaketič osvojio je 3. mjesto u klasi 5. Kako ističu u klubu, njihov drugi vozač Sandro Jaketič, nažalost je odustao u 1. vožnji zbog kvara na elektronici na automobilu.

Ta velika međunarodna automobilistička utrka „9. Signum Max formula driver Buzet 2023. –  Memorijal Mladen Žulić i Moreno Komar“ kojom je otvorena ovogodišnja sezona Formule driver te je posvećena nekadašnjim vrsnim buzetskim automobilistima, okupila je 199 vozačica i vozača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije i Njemačke.

Nakon dva uzastopna vikenda odvoženih utrka i osvojenih medalja, vikend prije Sebastianove bronce u Buzetu, na međunarodnoj utrci u Kotoru u Crnoj Gori, Cvetko Jaketič osvojio je 2.mjesto u klasi 4b i 3. mjesto u grupi 4, za vozače AK Vrbovsko Racing nema puno odmora jer nova utrka ih čeka već na početku idućeg mjeseca.

Kako najavljuju iz kluba, od 2. do 4. lipnja održava se Brdska auto utrka Skradin gdje će za AK Vrbovsko Racing nastupiti Cvetko Jaketič, Renato Jaketič te Miroslav Ujdenica.

Oglasi

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : AK Vrbovsko Racing

%d blogeri kao ovaj: