Grad Vrbovsko kultura i zabava vijesti

PROMOCIJA KNJIGE PENJAČEVI ZAPISI : Stipe Božić publiku oduševio alpinističkim pothvatima i autobiografskim elementima iz svog šestog putopisa

publika je nastavila druženje sa autorom Stipom Božićem uz potpisivanje knjige


Oglasi

VRBOVSKO – Vrboščanskoj književnoj publici, alpinist, pisac, fotograf, filmski snimatelj i redatelj, Stipe Božić predstavio se knjigom Penjačevi zapisi – Put do najviših vrhova svijeta. Promocija knjige, Božićevog šestog putopisa koji obiluje autobiografskim elementima od ranog djetinjstva do danas, održana je u Domu kulture u Vrbovskom.

Publiku je Božić oduševio ne samo svojim alpinističkim pothvatima nego i lakoćom i zanimljivošću kojom je prenio životne događaje od odrastanja u Zavojanima ispod planine Sv. Mihovila, preko prvih planinarskih izleta, do osvajanja najviših svjetskih vrhova, ističu u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko koja je i organizirala gostovanje Stipe Božića.

Na promociji je posebno istaknuto njegovo sudjelovanje i stavljen naglasak na humanitarno djelovanje u HGSS-u za što je i dobio orden svetog Bernarda kao najviše počasti.

Nakon promocije, publika je nastavila druženje sa autorom, Stipom Božićem uz potpisivanje knjige Penjačevi zapisi – Put do najviših vrhova svijeta.

AUTOR : Nensi Tatar

FOTO : Gradska knjižnica Ivana Gorana Kovačića Vrbovsko