gorska pisma (čitatelja)

GORSKA PISMA (ČITATELJA): „Hugo e morto. EVIVA HUGO !!!!!“


comandante-hugo-chavez-poster-2

GORSKI KOTAR – Naslov je parafraza riječi kojima, u jednom filmu(zaboravljena naslova), Pancho Villa vojnicima objavljuje smrt Emiliana Zapate.Sivilo svijeta koje je posljedica „amerikanizacije“ svijeta poprima orvelovske razmjere. Bezlični likovi s kravatama glumataju upravljanje državama iako je svakom tko se pomnije zagleda u njih vidljivo kako „vise“ na koncima kojima su upravljani od strane onih stvarnih Demiurga tipa Rothschild.

Kako „naši kravataši“ glumataju

Na primjeru Hrvatske vidimo kako se državom koja formalno ne pripada carstvu Demiurga upravlja tzv. direktivama nekakve Eurobske Komisije te je upravo tragikomično kako „naši kravataši“ glumataju upravljanje državom.Hrvatska , na žalost, nije imala sreće poroditi jednog Huga Chaveza.

U kakvu se karikaturu svoje karizme pretvorio Ante Gotovina

Svjedočimo, ovih dana, u kakvu se karikaturu svoje karizme pretvorio Ante Gotovina kad se nije ni udostojio pridružiti se Zboru Generala.Hrvat koji doživi da ga pohvali Stipe Mesić, u mojim mislima, nema pravo na taj atribut. A ako itko a onda on imao je potencijal biti Hugo Chavez i udariti po grabežljivim prstima pljačkaše hrvatskog zlata, srebra i budućnosti pa i opstojnosti ( u konačnici).

Hugo Chavez bio je, dakle, čovjek s „lopticama“

Tragično! Očito su „vešmašine“ za pranje mozga i srdca u haškom pritvoru – obavile svoje. Vjerujem kako bi u protivnom i „presuda“ bila posve drugačija. Najgore od svega, po svijet….onaj …humani….ljudski dakle….jest činjenica da je „amerikanizacija“ napredovala u toj mjeri da je nekom narodu sve teže iznjedriti nekog novog Huga Chaveza jer „amerikanci“ takvog detektiraju i ubijaju još u zipki. Nimalo ne očekivani razvoj događaja tj. povijesti, barem ne onima koji imaju izkustvo čitanja Aldousa Huxleya i „Vrlog Novog Svijeta“. Hugo Chavez bio je, dakle, čovjek s „lopticama“( američki sleng slijedom kulturnog imperijalizma svima razumljiv).

Ova puno prerana smrt neće ugasiti svjetlo nade

Bio je čovjek koji se „dao“ svom narodu .Venezuele radi a i Hrvatske radi nadam se da ova puno prerana smrt neće ugasiti svjetlo nade da ovaj zastrašujući američki „melting pot“ neće uspjeti i da će već netko smoći snage i razbiti ga.Eto, ovim putem Evo Moralesu želim dug i plodan život.

Kubancima želim da i dalje voze one krasne američke automobile s kraja pedesetih

Također Kubancima želim da i dalje voze one krasne američke automobile s kraja pedesetih godina jer koliko god to bilo paradoksalno to će im očuvati onaj osmjeh na licu tako zaprepašćujuće zamjetljiv u dokumentarcu RY Coodera ;„Buena vista social club“.
Onog časa kad dobiju nove američke automobile na svoje ulice taj će osmjeh za uvijek ugasnuti a počet će, naravno „spolni odgoj“ u školama i nebrojene druge svinjarije.

U mojem će pamćenju  ostati Hugov izlazak za govornicu u Ujedinjenim Narodima

U mojem će pamćenju  ostati Hugov izlazak za govornicu u Ujedinjenim Narodima(sic) nakon što je govorio Đorđe Mlađi Grm  i njegove riječi kako osjeća oko govornice smrad sumpora što, očito je, ukazuje na činjenicu kako je tu, prije njega, očito bio Sotona.I bio je.Vraćam se na naslov ; ……………………..Hugo Chavez je mrtav. Živio HUGO CHAVEZ !!!!!!!!

Mladen Šepić Barba
Mladen Šepić Barba

Mladen Šepić-Barba , A-HSP Vrbovsko
FOTO: Ilustracije

Imate li i Vi misli koje želite podjeliti sa čitateljima Gorskih novosti pošaljite mail sa tekstom na gorskenovosti@ovi.com sa naznakom za Gorska pisma (čitatelja) i ostavite svoje podatke i fotografiju.

%d blogeri kao ovaj: