sport i školstvo

U VRBOVSKOM I OGULINU: XXII. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniorke do 18 godina okupilo najbolje kuglačice


 

Kuglačice 3

 

VRBOVSKO/OGULIN – Jučer je u Vrbovskom na Gradskoj kuglani te u ogulinskoj Kuglani Klek otpočelo  dvodnevno XXII. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniorke do 18 godina.

 

 

Veliko sportsko natjecanje

 

 

Natjecanje u vrbovščanskoj kuglani otvorio je gradonačelnik Vrbovskog Željko Mirković koji je izrazio zadovoljstvo što je vrbovščanska kuglana ugostila takvo jedno veliko sportsko natjecanje te kuglačicama poželio dobre rezultate.

 

 

Domaća kuglana ponovno ugostila još jedno prvenstvo

 

 

Pozdravima se u ime suorganizatora pridružio i predsjednik Zbora kuglačkih sudaca PGŽ-e Dinko Kolić kojem je i kao vrbovščanskom kuglaču čast što je domaća kuglana ponovno ugostila još jedno prvenstvo poželivši natjecateljicama čim bolje rezultate te da pobjedi najbolja.

 

Suci

 

 

Nastupaju 44 najbolje kuglačice iz cijele Hrvatske

 

 

XXII. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniorke do 18 godina okupilo je najbolje kuglačice, njih 44 iz cijele Hrvatske. Prvi dan natjecanja na vrbovščanskoj kuglani nastupile su favoritkinje iz Zagreba, Poreča, Ogulina i Koprivnice ukupno 24 natjecateljice a u ogulinskoj kuglani Klek na kojoj je Prvenstvo počelo sat kasnije snage je odmjerilo 20 kuglačica iz Varaždina, Siska, Novske, Rijeke, Belišća i Karlovca.

 

 

Natjecanje se nastavlja i danas s početkom u 11 sati

 

 

Natjecanje se nastavlja i danas s početkom u 11 sati i to prema plasmanu igračica iz prvog nastupa i uz promjenu kuglana. Tako će u Vrbovskom danas nastupiti 20 natjecateljice koje su se dan prije natjecale u Ogulinu dok će 24 kuglačice iz Vrbovskog nastaviti natjecanje u ogulinskoj kuglani gdje je i završnice natjecanja i proglašenje pobjednica.

 

Kuglačice 1

 

Organizatori

 

 

XXII. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniorke do 18 godina organizirao je Hrvatski kuglački savez uz suorganizaciju Kuglačkog saveza Karlovačke i Primorsko-goranske županije sa svojim Zborovima sudaca.

 

 

Drugo domaćinstvo velikog sportskog natjecanja

 

 

Vrbovščanskoj Gradskoj kuglani ovo je drugo domaćinstvo takvog jednog velikog sportskog natjecanja. Prije godinu dana na Gradskoj kuglani u Vrbovskom odigrano je pojedinačno Prvenstvo seniora Hrvatske da bi ove godine ugostila i najbolje mlađe juniorke u Hrvatskoj.

 

 

AUTOR: Nensi Tatar

FOTO: Nensi Tatar

%d blogeri kao ovaj: