gospodarstvo

REAGIRANJE DIREKTORICE KOMUNALCA NA IZJAVE SDP-OVOG KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA OBJAVLJENE U DANAŠNJIM NOVINAMA: Vinski – Mirković želi vrbovščanski novac investirati u izvorište kojem ne zna niti ime a nalazi u drugoj općini i njime gospodari komunalno poduzeće iz drugog grada!

Direktorica "holdinga" Nina Vinski

 

Direktorica "holdinga" Vinski...

 

 

VRBOVSKO – Kao direktor gradskog poduzeća Komunalca d.o.o. Vrbovsko koji štiti interese korisnika naših usluga i  Grada Vrbovskog, dužna sam reagirati na izjave sadašnjeg gradonačelnika, a ujedno i kandidata za gradonačelnika Željka Mirkovića, a koje se direktno tiču Komunalca.

 

 

Naime,  izvorište Malo Selce, a ne Malo Selo, nalazi se na području Općine Skrad!

 

 

„Najprije ću se osvrnuti na jedan od ciljeva programa rada gosp. Mirkovića koji se tiče vodoopskrbe, a taj je da želi urediti izvorište „Malo Selo“. To me, kao direktora gradskog poduzeća koji je bavi isporukom pitke vode na području Vrbovskog šokiralo, Naime,  izvorište Malo Selce, a ne Malo Selo, nalazi se na području Općine Skrad i njime gospodari Komunalac Delnice.

 

 

Na tom cilju i programu rada trebao bi samo zahvaliti načelnik Općine Skrad

 

 

Na tom cilju i programu rada trebao bi samo zahvaliti načelnik Općine Skrad na čijem području se taj izvor nalazi, kao  i Komunalac Delnice koji jedini i ima koncesiju za isporuku vode nad tim izvorištem, jer bi Grad Vrbovsko od njegovog uređenja imao samo trošak. Ne vidimo koja bi tu korist bila za Komunalac Vrbovsko i građane Grada Vrbovskog.

 

 

Izjava da je Mufić koristio ljude i prostor Komunalca u svojoj kampanji je netočna tvrdnja

 

 

Također, njegova izjava da je Mufić koristio ljude i prostor Komunalca u svojoj predizbornoj kampanji,  je netočna tvrdnja. Odgovorno, kao direktor Komunalca tvrdim da su djelatnici Komunalca Vrbovsko profesionalci, i da je Mufić, kao predsjednik skupštine svih gradskih poduzeća, aktivno sudjelovao u njegovom radu, gotovo svakodnevno od početka pokretanja pilane, reorganizacije Komunalca i do dan danas, a ne zbog predizborne kampanje i samo u kampanji  zaključuje Nina Vinski direktorica Komunalca d.o.o. Vrbovsko u svom reagiranju.

 

 

FOTO: Gorske novosti, arhiva

%d blogeri kao ovaj: